2777
2789
عنوان

غسل با دعای چهل کلید

| مشاهده متن کامل بحث + 33362 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان، منم خواهرم نزدیک چهل سالش بود ازدواج نکرده بود،خیییلی نماز ها، دعاها و... امتحان کرده بود و ...

وااااای بگو ب خدااااا😳 ایشالله خوشبخت باشن به حق فاطمه زهرا پس منم انجام بدم .

دوستان، منم خواهرم نزدیک چهل سالش بود ازدواج نکرده بود،خیییلی نماز ها، دعاها و... امتحان کرده بود و ...

سلام خانمی خوبید ببخشید راجب ۴۰کلید من نمیدونم بعد از غلس ابشو کجا باید ریخت ایا باید جای خاص ریخت ممنونت میشم راهنماییم کنی💎

مرضیه عطارد هستم مشاوره پوست مو جهت دریافت مشاوره رایگان و جهت سوال به واتساپ مراجعه کنید09919361679

میشه پای درختی ک تو خیابونه ریخت؟ 

مرضیه عطارد هستم مشاوره پوست مو جهت دریافت مشاوره رایگان و جهت سوال به واتساپ مراجعه کنید09919361679
میشه پای درختی ک تو خیابونه ریخت؟ 

بله عزیزم، فقط هدف اینه که قاطی آب نجس و ناپاک نشه که حرمتش شکسته نشه، همین، حتی میشه پای درخت نباشه، فقط جایی باشه که بی حرمتی به آیه قرآن که تو آب خواندی نشه.

سلام خانمی خوبید ببخشید راجب ۴۰کلید من نمیدونم بعد از غلس ابشو کجا باید ریخت ایا باید جای خاص ریخت م ...

سلام عزیز دلم، فقط جایی باشه که بی حرمتی به آیه قرآن که تو آب خواندی نشه و قاطی آب نجس و ناپاک نشه، وگرنه تو گلدون و اینا هم میشه ریخت.

سلام عزیزم  شما غسل چهل کلید رو انجام دادی?باهاش ازدواج کردی?هر بند رو چندبار خوندی?مثلا بند او ...

من انجام ندادم ولی خواهرم انجام داد، معرکه بود، اصلا من اون چهل کلید رو از دوستم گرفتم بردم خونه تا قبل اینکه خواهرم باهاش غسل کنه براش خواستگار اومد ولی غسل کرد بعد عقد کرد،خخخ

من انجام ندادم ولی خواهرم انجام داد، معرکه بود، اصلا من اون چهل کلید رو از دوستم گرفتم بردم خونه تا ...

سلام عزیزم ممنون 🌹یعنی با نوشتش غسل کرد?یا خوندش به آب?اگر برام بپرسی ممنونت میشم عزیزم🌹💕

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.

میشه بعد از نماز صبح دعا رو خوند و غسل کرد....یعنی بعد از نماز صبح روز جمعه آخه من نمیخوام کسی تو خونه بفهمه