2777
2789
عنوان

غسل با دعای چهل کلید

| مشاهده متن کامل بحث + 33368 بازدید | 52 پست
دوستان، منم خواهرم نزدیک چهل سالش بود ازدواج نکرده بود،خیییلی نماز ها، دعاها و... امتحان کرده بود و ...

دعا رو خوند توی آب و رفت حموم، یه تست گذاشت و با اون آب غسل کرد، و آب رو نذاشت بره تو فاضلاب، و برد ریخت توی باغچه...

اصلا غسل چیه... از وقتی این دعا رو من آوردم تو خونه اثراتش شروع شد، آخه توی دانشگاه دوستم بهم گفت به چند نفر داده این دعا رو و هممممممه حاجت گرفتن... بعدش هم آبجیم باهاش غسل کرد و حاجت روا شد،و الان خیلی خوشبخته خداروشکر

دعا رو خوند توی آب و رفت حموم، یه تست گذاشت و با اون آب غسل کرد، و آب رو نذاشت بره تو فاضلاب، و برد ...

يكي به منم گفت ولي من فقط كاسه اب رو ريختم رو سرم مث اسل بايد انجام داد مثلا اول سرو گردن بعد طرف راست و چپ؟

واينكه خانومي كه به من گفت بخون گف هربند يبار ولي ديدم بعضيا هر بند به تعداد هممن بند تكرار ميكنن

ميشه شما روشتونو كامل بگين لطفا شايد گره از كار منم باز بشه 

مم برا بازگشت ميخام بخونم

لطفا براي حل مشكل من دعا كنيد 🥺😔🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

يكي به منم گفت ولي من فقط كاسه اب رو ريختم رو سرم مث اسل بايد انجام داد مثلا اول سرو گردن بعد طرف را ...

نه خب، ببین عزیزم هر آیه رو فقط یه بار خوند به یه دبه آب و نشست تو تشت و مثل غسل معمولی غسل کرد، زیاد سخت نگیر عزیزم، با سه لیتر آب هم میشه غسل کرد...

نه خب، ببین عزیزم هر آیه رو فقط یه بار خوند به یه دبه آب و نشست تو تشت و مثل غسل معمولی غسل کرد، زیا ...

عزیزم چه روزی وچه زمانی انجام دادغسل را؟؟

قبل ظهر جمعه؟ یافرقی نداره هروقت؟

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
عزیزم پیش دعا نویس نرو اصلا  اینا اوضاعو بدتر میکنن  شما یه چله زیارت عاشورا بردار  ...

سلام گفتین بعد غسل چهل کلید آبش رو تو چاه نریزیم خب ماکه خونه آپارتمانی هستیم وبه باغچه ودرخت دسترسی نداریم چکار کنیم 

دوستان، منم خواهرم نزدیک چهل سالش بود ازدواج نکرده بود،خیییلی نماز ها، دعاها و... امتحان کرده بود و ...

عزیزم جدی میگی؟ دیگه چه ختم هایی خوند خواهرت؟ هر بندرو چند بار خوندن یعنی مثلا بند 40 رو 40 بار گفتن یا یک بار؟ 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 
عزیزم جدی میگی؟ دیگه چه ختم هایی خوند خواهرت؟ هر بندرو چند بار خوندن یعنی مثلا بند 40 رو 40 بار گفتن ...

سلام عزیزم شما غسل چهل کلید رو انجام دادی?باهاش ازدواج کردی?هر بند رو چندبار خوندی?مثلا بند اول یکبار?بند چهلم چهل بار?

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
حتما روز جمعه؟ ابو نباید بریزی بره؟ 

سلام عزیزم  شما غسل چهل کلید رو انجام دادی?باهاش ازدواج کردی?هر بند رو چندبار خوندی?مثلا بند اول یکبار?بند چهلم چهل بار?

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
سلام عزیزم  شما غسل چهل کلید رو انجام دادی?باهاش ازدواج کردی?هر بند رو چندبار خوندی?مثلا بند او ...

سلام عزیزم من قبلا انجام دادم خاستگار اومد البته همرا چله عاشورا بود. دوستمم نماز شب و چله عاشورا و غسل چهل کلید و انجام داد ازدواج کرد.. خودم تازگی انجام ندادم. ولی تو سرمه انجام بدم حتما چون بهش معتقدم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔