2777
2789
عنوان

ساعت کارو حقوق در هایپرمارکت ها

2614 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من نمی دونم از کی و کجا باید سوالاتمو بپرسم

لطفا قضاوت نکنید اگه کسی اطلاعاتی داره عنوان کنه ممنون میشم

بنده تفریحی تو ی هایپرمارکت شروع ب کار کردم

عنوان شد 2 شیفت 1میلیون 500 هزار تومن

جاهای دیگه 8 ساعت کار (سالن کار ) 1و400 میدن

ب نظرتون اعتراض کنم؟3 روزه دارم میرم 

روزی 11 ساعت کار میکنم

دارم میمیرم از درد وخستگی

هم تو انبارم هم تو سالن هم نظافت هم مشتری هارو راهنمایی میکنم 

من نه منم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. اول اینکه خدا بهت قوت بده. بعد به نظرم بهت خوب میدن. بزار کمی بگذره بعد برو صحبت کن. 

هایپرمارکتها اگه هلد شرکت یا سازمان دولتی باشند بتونی جذب بشی عالیه عالی. مثل فروشگاه شهروند . نیروهای رسمی و استخدامیش حداقل 5 میلیون میگیرن . کلی هم مزایای رفاهی دارن.

اگر تفریحی میخوای کار پیدا کنی ولش کن چون تو این کار تفریحی نیست تا آخر وقت سر کاری . ولی اگه ساعات کاریش طولانیه ولی مثلا بجاش 2 تا 3 روز در هفته استراحتت هست میتونه خوب باشه

فعلا برو تا کارجدید پیداکنی .کار بهتر...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
فعلا برو تا کارجدید پیداکنی .کار بهتر...

شبا از پا درد خوابم نمیبره ...هایپر خونوادگیه  هرکس واسه خودش ی نظری میده ...4 نفر در عین واحد امرونهی میکنن یکی دوس داره تو نبارو نرتب کنم  یکی دوس داره راهنمایی کنم مشتریارو یکی میخواد اجناسو مشما کنم 

تازه ب دوران رسیده ان 2 ماهه هایپر زدن

من نه منم