2777
2789

سلام پسرم اواخر پنج ماهگی هست شیرخشک‌نان یک مصرف میکنه نان دو رو از کی باید شروع کنم و  همون مقداری که نان یک‌میدادم بهش بدم اینکه شماها اولین بار کی حریره یا فرنی به بچتون دادین؟؟

من ۲۳ این ماه ۵ ماهگیش تموم میشه از وقتی وارد ۵ شد فرنی و حریره دادم نخورد الان رفتم سراع پوره ب صورت سوپ بهش میدم میخوره

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیش ماهش تموم شد نان دو بده . من وقتی واکسن ۶ زدم و حالش خوب شد کمکی شروع کردم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

۶ ماهش پر شد نان۲ بده

هرچی بزرگتر بشه تعداد وعده های شیر کم میشه به حجمش اضافه میشه

دکتر پسر من گفت از ۴ ماه شروع کن 

حریره بادومو از ۴ ماه و نیم شروع کردم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
من ۲۳ این ماه ۵ ماهگیش تموم میشه از وقتی وارد ۵ شد فرنی و حریره دادم نخورد الان رفتم سراع پوره ب صور ...

شما قبل شروع کردن فرنی به جز قطره و شیر غذا دیگه ای مثلا بعضی ها انگشت میزنن تو غذا میدن بچه داده بودین؟

شیش ماهش تموم شد نان دو بده . من وقتی واکسن ۶ زدم و حالش خوب شد کمکی شروع کردم

همون مقدار نان یک من چون پسرم شیر خودم هم‌میخوره چندساعتی شصت سی سی بهش میدم‌ نان دو هم باید همینکار کنم؟؟خیلی استرس دارم به بچم نسازه اسهال شه یا خدایی نکرده مشکل پیش بیاد با این اوضاع دکار هم نمیتونم ببرم 

همون مقدار نان یک من چون پسرم شیر خودم هم‌میخوره چندساعتی شصت سی سی بهش میدم‌ نان دو هم باید همینکار ...

عزیزم فرق یک و دو تو میزان آهن. همین. چرا انقد. برا خودت بزرگش کردی آخه . میزان مشخصی نداره. همون قد بده اگه همش خورد که هیچی. اضافه اومد کمترش کن. 

ی مادر باید اول از همه آرامش خودش حفظ کنه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
همون مقدار نان یک من چون پسرم شیر خودم هم‌میخوره چندساعتی شصت سی سی بهش میدم‌ نان دو هم باید همینکار ...

عزیزم شیر خشک با شیشه بهش میدین؟میشه بگید با چه شیشه شیری منظورم مارکش هست،