سلام پسرم اواخر پنج ماهگی هست شیرخشکنان یک مصرف میکنه نان دو رو از کی باید شروع کنم و همون مقداری که نان یکمیدادم بهش بدم اینکه شماها اولین بار کی حریره یا فرنی به بچتون دادین؟؟
عزیزم فرق یک و دو تو میزان آهن. همین. چرا انقد. برا خودت بزرگش کردی آخه . میزان مشخصی نداره. همون قد ...
من هرماه پسرم میبردم چکاپ ولی الان دوماهه نتونستم ببرم بخاطر کرونا تجربه اولم هست تا الان همه چیش اوکی بوده ولی همش استرس دارم اینروزا اگه به مشکل بربخورم نمیتونم دکتر ببرم
خانوما شما هیچکدومتون رژیم کولی ک داشتین من رژیم سفت و سخت دارم و همچنان حبوبات نمیخورم از کی و چه جورش شروع کنم پسرم دوباره دل درد نشه پسرم یکم شیش پاهش کامل میشه
سرشیشش ارتودنسی هست یا معمولی؟میشه بگید الان چقد بهش شیر خشک میدین؟پسر من ۲ و نیم ماهشه وقتی شیرم کم ...
ارتودنسی هست عزیزم من به پسرم چون زردی داشت مجبورا دادم که بعدش هم به دلیلی شیرم رو کم شد دیگه شیرخشککنار شیرم شد از دکترش سه ماهگی پرسیدم گفت وزن و قد بچت عالیه هروقت این دو خوب بودن خیالت راحت باشه ...من روزی چهاربار هردفعه شصت سی سی میدم البته تا سه ماهگی سی سی سی میدادم ولی شما اگه وزن بچتون نرمال هست اصلاونگران گرسنه موندنش نباشین اتفاقا کمتر بهش بدین که سینه خودتون بمکه هیچی مثل مکیدن شیرتون رو زیاد نمیکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید عزیزم منم دقیقا شیرخشک نان میدم با شیر خودم خیلی وقت بود دنبال دوستی بودم ...
من تا سه ماهگی روزی چندبار مثلا چهارساعت یا سه ساعت سی تا میدادم بقیش شیر خودم میدادم البته بعد واکسن دوماهگی کامل شیرم رو پس زد که مجبور شدم دو ساعتی سی تا بدم ولی به بدبختی به سمت شیر خودم برگردوندمش الانم که پنج ماه و خوردی هست روزی چهار یا نهایتا پنج بار هردفعه شصت تا میدم
شما قبل شروع کردن فرنی به جز قطره و شیر غذا دیگه ای مثلا بعضی ها انگشت میزنن تو غذا میدن بچه داده بو ...
اصلا و ابدا اینجوری نباید باشه بچه یسری غذاهارو نباید بخوره مثلا رب و نمک اصلا تو غدا نباید باشه
درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه
اصلا و ابدا اینجوری نباید باشه بچه یسری غذاهارو نباید بخوره مثلا رب و نمک اصلا تو غدا نباید باشه
اره کاملا درسته هنوز بدنش اماده نیس من اگه اینکارکنم احساس جرم میکنم 😂 چون شنیدم بعضی بچه هایی که فرنی نمیخورن قبل طعمی رو چشیدن که این طعم خوشایندشون نیست من تا الان به جز شیر دارو دکتر وقطره اب جوشیدهیچی به بچم ندادم