فرق نداره کدوم کیک، شیفون خوشمزه تره. اسفنجی حتما خامه و موز و گردو میخواد تا خوب بشه. مثل کیکای بازاری. برای گاناش خامه صبونه رو بزار روی حرارت کم، قبل اینکه قل بخوره و بجوشه توش شکلات تخته ای خرد شده بریز د از حرارت بردار. شکلات رو رنده کن یا ریز خرد کن تا خوب آب بشه. نسبت مساوی خامه و شکلات باید بریزی. بعد اینو نیم ساعت بزار یخچال یه کم خنک شه و بریز روی کیک. مثه این عکسی که گذاشتی میشه. اگه دیدی خیلی سفت شده میتونی یه کم گرمش کنی تا روان تر بشه. یا میتونی یک ساعت بزاری یخچال و بعد با همزن بزنی، خامه فرم گرفته میشه ولی کار باهاش سخت تره.