2777
2789
عنوان

اولین پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 60 پست
واا عزیزم من دخترم آماده کردم از چند ماه قبل اصلا هم ناراحتیم نشونش ندارم خیلی هم برا خودش عادی بود ...

بعضيا اصلا فازشون معلوم نيست چيه.اخه دختر ده ساله ادم زورش ميبره از حالا درگير پد بهداشتي و تاريخ پريود و اينا بشه.

ما ملت حسينيم
خب كمتر دختري تو اين سن ميشه مگر سابقه وراثتي يا درشت اندام باشه.من بودم دخترمو يه دكتر ميبردم البته ...

اتفاقا چندماه پیش میخواستم ببرم چون حدس میزدم زود بشه بخاطر تغییرات که یه ندت براش پیش اومده با دکتر زنان مشاوره کردم گفت بلوغ زود رس نیس دیگه الان منم بیخیال شدم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واا عزیزم من دخترم آماده کردم از چند ماه قبل اصلا هم ناراحتیم نشونش ندارم خیلی هم برا خودش عادی بود ...

دوست گرامی به جای ناراحتی و غصه خوردن الکی بهتره فضای شادتری تو اون موقعیت براش مهیا کنی دختر داشتیم ۹ ساله اولین تجربه اش بوده .جای نگرانی اصلا نیست  

بعضيا اصلا فازشون معلوم نيست چيه.اخه دختر ده ساله ادم زورش ميبره از حالا درگير پد بهداشتي و تاريخ پر ...

ب خواست دل ادما نیس ک.وگرنه میگفتیم بیس سالگی پریود بشه..خب کار بدنه .کاری از دست کسی برنمیاد ک

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
اتفاقا چندماه پیش میخواستم ببرم چون حدس میزدم زود بشه بخاطر تغییرات که یه ندت براش پیش اومده با دکتر ...

همون به بلوغ رسيده.مشاوره هم كه گرفتي و خيالت راحت شده.هر چند زوده ولي خب شده ديگه.ورزش و تغذيه مناسب براش در نظر بگير تا رشد استخواني خوبي داشته باشه.

ما ملت حسينيم
پریود اصلا چیز خوبی نیست همش درد و ناراحتی و عذابه

ما زن گنده ازش وحشت داریم حالا این طفلی که ده سالش نشده هنوز. انشاالله خدا کمکش کنه و از پسش بر بیاد .حتما ببرش دکتر اگه تونستی

الان دلیل ناراحتیت چیه ؟فیزیولوژی فرد تا فرد فرق داره .

نگرانشم 😢نمیدونم چم شد میگم نکنه قدش خوب رشد نکنه دیگه بعدم اذیت میشه موقه پریودی میدونم زوده براش 😭

بعضيا اصلا فازشون معلوم نيست چيه.اخه دختر ده ساله ادم زورش ميبره از حالا درگير پد بهداشتي و تاريخ پر ...

آخ گفتی هی میگن مگه چیه انگار که پریود مثلا خیلی چیز خوبیه میخوان جشنم بگیرن تازه

نگرانشم 😢نمیدونم چم شد میگم نکنه قدش خوب رشد نکنه دیگه بعدم اذیت میشه موقه پریودی میدونم زوده براش ...

هیچ ربطی نداره عزیزم من خودم 12سالگی پریود شدم قدمم 171اصلا نگران نباش فقط بهش قرص فیفول بده آهنو فولیکش کم نشه