2777
2789
عنوان

اولین پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 60 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خودم از قبل باش صحبت کرده بودم الانم بغلش کردم بوسش کردم ولی ته دلم ناراحتم حالم خیلی گرفته شد

ب حال شما نیس که..سیستم بدنش و هورموناش اینجوری دستور دادن..برو خوشحال باش ک سالنه و ناشکر نکن..میشناسم دخترایی ک بعد عروسیشون ب زور دکتر پریود شدن اولین بار..همینکه سالمه جای شکر داره والا 

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

[QUOTE=131239978]آخه این چه رفتاری است با دختر معصوم میکنی .تو این موقع به جای آروم کردن بچه و دلداری دادن بهش و فضا ...[/QUOTنوشته به روي خودش نياورده از درون عصبي شده.ظاهر رو حفظكرده

ما ملت حسينيم
وا خب بدنش ب بلوغ رسیده و سیستمش اینجوری عما کرده چرا باید با قرص و دارو و..ب تعویق بندازه

شما پزشكي؟

نوشتم اگر لازم باشه پزشك دارو ميده نگفتم برو فلان دارو رو بگير بده بهش به تعويق بندازه كه مينويسي واااا

ما ملت حسينيم
من خودم از قبل باش صحبت کرده بودم الانم بغلش کردم بوسش کردم ولی ته دلم ناراحتم حالم خیلی گرفته شد

من از خدا میخام دوتا دختر دوقلو بهم بده برای اولین پریودیش جشن میگیرم..اونقد برنامه میریزیم با همسرم میگم یه وقت پریود شد تو بیشار بهش محبت کن و...از الان ک وجود خارجی نداره براش برنامه میریزیم..خداتو شکر کن و به دخترگلت هم برس تو این دوران 

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
آخه این چه رفتاری است با دختر معصوم میکنی .تو این موقع به جای آروم کردن بچه و دلداری دادن بهش و فضا ...

واا عزیزم من دخترم آماده کردم از چند ماه قبل اصلا هم ناراحتیم نشونش ندارم خیلی هم برا خودش عادی بود 😐خوب هودم ناراحتم دوست داشتم بزرگتر باشه راحتر بود الان وقت بازیشه