2777
عنوان

اولین پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 60 پست
آخ گفتی هی میگن مگه چیه انگار که پریود مثلا خیلی چیز خوبیه میخوان جشنم بگیرن تازه

خیلی هم خوبه از بعد پریود صورتش شروع به زیباتر شدن میکنه و دو سه سال طول میکشه تا بدنش تنظیم بشه بیوفته رو دور اصلا اولاش شاید درد هم نداشته باشه...

بعدشم زرنگ تر بار میاد

شما حالت خوبه؟؟چرا دعوا داری؟؟میخای چنتا فحش بده اروم شی

نه شما ظاهرا دعوا داري يه نگاه به پستات بندازي بد نيست.من با فحش اروم نميشم چون اهلش نيستم.اوني اروم ميشه كه اهلشه

ما ملت حسينيم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیق نمیدونم عزیزم تا شونه هام تقریبا میرسه خودم ۱۶۱

بنظرم حتما ببرینش دکتر اینجوری خیالتون راحتتره اونا بهتر تشخیص میدن که نیاز به عقب انداختن هست یانه ؟ میشه لطف کنید جواب اون سوالم رو که پرسیدم موی ضخیم زیربغل و اینا روهم داشت یا نه بدین؟ آخه دختر منم  یخورده علاعم داره نگرانم

من از خدا میخام دوتا دختر دوقلو بهم بده برای اولین پریودیش جشن میگیرم..اونقد برنامه میریزیم با همسرم ...

منم اینحور بودم همش ذوق داشتم پریود شه براش هدیه بگیرم خوشحال میشم ولی الان کلا دپرسم بیشتر به خاطر اینه که زود شد

نه شما ظاهرا دعوا داري يه نگاه به پستات بندازي بد نيست.من با فحش اروم نميشم چون اهلش نيستم.اوني اروم ...

پستای من چشه؟؟حرف بدی توش هس؟؟والا من اصلا جواب میدم نگا ب اسم کاربری نمیکنم بعدا ک ریپلای کردین دیدم شمایین چ برسه ب اینکه دعوا داشته باشم.هر کسی ی نظری داره.یاحق

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
بنظرم حتما ببرینش دکتر اینجوری خیالتون راحتتره اونا بهتر تشخیص میدن که نیاز به عقب انداختن هست یانه ...

جواب دادم عزیزم گفتم اره خیلی وقته این علائم داره سینه ها هم شروع به رشد کردن

جواب دادم عزیزم گفتم اره خیلی وقته این علائم داره سینه ها هم شروع به رشد کردن

امیدوارم هرچی خیره براتون پیش بیاد عزیزم حتما قد دقیقش رو بگیرید و اگه کمتر از ۱۴۵ ایناست با دکتر مشورت کنین گلم

خیلی ها بعد پریود خوب قد کشیدن انشالله دختر شمام از اوناست

الهی آمین اینقد استرس گرفتم وقتی فهمیدم که حس میکنم خودمم الان پریود میشم با اینکه دو روز پیش تموم کردم😐