2777
2789

دوست دارم

انقددر ثروتمند بشم

ک هرجای این دنیا ک میخوام انتخاب کنم و زندگی کنم

و همه کشورای دنیارو برم ببینم و سیاحت کنم

مدل بشم

معلم رقص بشم

و آزاد زندگی کنم

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا زندگی های رویایی اونجوری که تو خیلی از کامنتا هست رو دوست ندارم

زندگی باید طبیعی باشه

خوب و طبیعی

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤

برم توی بورس خونه مستقل بشم پولدار بشه عشقم بریم شیراز یا قم واسه زندگی توی یه منطقه خوب و خوش آب وهوا خونه بگیریم خونمون خوشگل باشه همون جوری که علاقه داریم بسازیمش پول توی بورس کمکم کنه طلا فروشی بزنم

کنم هرشب دعایی کز دلم بیرون رود مهرش .....ولی آهسته میگویم خدایا بی اثر باشد                                                                                                                                                                                      {{ هدف زیاد دارم واسه رسیدن بهشون یه صلوات مهمونم کن بزرگوار }}
تو حیاط تنور داشته باشم نون بپزم. آخرشم جایی داشته باشم مرغ و گوسفند داشته باشم. 😊😊 10 تا بچه ...

خب برو تو روستا زندگی کن

ارزوی محالی نیس

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

زندگي روياييمو با مرد دلخواهم تصور ميكردم

هميشه تو روياهام مرد ايده المو ميديدم

و فك ميكردم چه رفتاري باهام داره حتي شكل و قيافش وضعيت مالي خانوادش همه چيشو تصور ميكردم

و خداروشكر بهش رسيدم

بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/
من اصلا زندگی های رویایی اونجوری که تو خیلی از کامنتا هست رو دوست ندارم زندگی باید طبیعی باشه خوب ...

اینا برا ما رویاییه عزیزم وگرنه واسه اونوریا خیلی از این چیزا طبیعی و شدنیه😂

بورسسسس برم اونجا موفقققق بشم به عنوان یه نابغه بورسی و مغز اقتصادی شناخته بشم

کنم هرشب دعایی کز دلم بیرون رود مهرش .....ولی آهسته میگویم خدایا بی اثر باشد                                                                                                                                                                                      {{ هدف زیاد دارم واسه رسیدن بهشون یه صلوات مهمونم کن بزرگوار }}