2777
2789

خرپول بودم بقیش دیگه درست میشد

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه خونه با یه اتاق خواب یه اتاق برا پسرا یه اتاق برا دخترا یه اتاق بازی یه اتاق مطالعه یه اتاق مهمان با هال و آشپزخونه بزرگ که پنجره اش رو به حیاط باشه 

حیاطمم باغ باشه یعنی جلوش یه بهار خواب نسبتا بزرگ باشه 

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃

زندگی الانمو که خدا رو شکر خیلی دوست دارم زندگی ۱۰ سال دیگمو میگم.

یه خونه نقلی با ۳ تا بچه قد و نیم قد و عشقم یه تیم ۵ نفره تشکیل بدیم و کنار هم کلی کیف کنیم😻😻😻

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بری یجای دور و فوق العاده سرسبز و ساکت

چنتا همسایه خوب و مهربون داشته باشی

تو ویلا لاکچری و مدرن و......

جمعه اخرسال بری سر قبر کل خانواده شوهرت ک همشون باهم تو یروز مردن😂

ماشین خوب بچه ناز و خوشگل شوهر مهربون و با اخلاق

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

تو حیاط تنور داشته باشم نون بپزم. آخرشم جایی داشته باشم مرغ و گوسفند داشته باشم. 😊😊

10 تا بچه داشته باشم 5 تا پسر 5 تا دختر که یه درمیون یکیش از خودم باشه یکیم به سرپرستی بگیرم. 

سالی یکی دوبارم  مسافرت خارجی بریم 

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃

دوس داشتم تو میامی امریکا زندگی میکردم و یه خونه ی بزرگ ساحلی داشتم با سگ و گربه هام و همیشه مسافرت و... خواننده هم بودم و انقد پول داشتم که میتونستم به ادما و حیوونا کمک کنم