2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191118 بازدید | 547 پست
سلام عزیزم خوبی،من دیروز تزریق کردم اما هنوز خیبی ورم داره تو چن روزه ورمت خوابید؟؟ تو الان راضی؟ ...

سلام عزبزم...شما چربی تزریق کردی راضی ایی؟گوله نشده؟صورتتون تغییر کرده؟چربی جذب نشده؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
سلام ورم صورتتون چند روز بعد کم شد؟ منم ۴ روزه انحام دادم هنوز ورم شدید دارم

سلام عزیزم...شما چربی صورت تزریق کردین راضی هستین؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بله راضی ام،  الان ورم صورت کاملا از بین رفته و همونطور ک دکترم گفت فقط صورتم شادابتر شده ، چون دکترم مدل پلنگا تزریق نمیکنه و کاملا طبیعی.

بیشترش جذب شد. اما تزریق چربی برای سن های بالا مناسبتره این نظر من هست . 

من ۳ روزه تزریق چربی کردم صورتم به شدت ورم کرده و نه میتونم خوب حرف بزنم نه غذا بخورم پسرم ازم ...

نگران نباش دوهفته بعد ورمتون نصفش میره و سر یکماه ورما میره و کم کم جا میفته. منم خیلی ترسناک شده بودم بچه هام نمیومدن بغلم😂😂😂 الان بیشتر چربیا جذب شده رفته 

سلام بله راضی ام،  الان ورم صورت کاملا از بین رفته و همونطور ک دکترم گفت فقط صورتم شادابتر شده ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییتون...من 25سالمه صورتم استخونیه ینی نیازی نیست ک این کارو انجام بدم؟🤔

بنظرم بیشتر فکر کنید و در انتخاب دکتر دقت کنید. تزریق چربی ریسک هست ممکنه گلوله بشه برای منم یه قسمت خیلی کم گلوله هست. اما خیلیا کل صورتشون گلوله شده نمیشه درمان کرد‌ . ژل حداقل این مشکلو نداره

نه اینکارو نکن ، اگر خراب بشه میخوای چکار کنی؟!

ممنون از راهنماییتون عزیزم خیلی لطف کردین❤❤

صورت لاغرم همیشه اعتمادبنفسمو میگرفت بخاطر همین ب فکر تزریق بودم ولی هرچی پرس و جو کردم دیدم تعداد کسایی ک ناراضی بودن خیلی بیشتر بود...مجبورم وزنمو زیاد کنم تا صورتم پر بشه پس ب چربی فکر نمیکنم...ممنون لطف کردین

سلام دوستان من تازه وارد جمعتون شدم

و اما در مورد تزریق چربی من حدودا سه سال پیش پیش دکتر ابراهیم حاتمی پور فوق تخصص جراحی زیبایی در شیراز انجام دادم قبلا صورتم کشیده و بدون گونه بود یبار انجام دادم در کل خوب بود ولی کاملا راضیم نبودم جراحی بینی زیادی انجام داده بود و مطبشم هر بار که میرفتم شلوغ بود اکثر جراحیاش خوب بود ولی اقایی بود که بینش بد شده بود و بار دوم بود که جراحی ترمیمی انجام میداد خلاصه اخرین باری که رفتم یه خانم اومده بود مطبو گذاشته بود رو سرش بیچاره تزریق چربی انجام داده بود گوله شده بود و از قیافه انداخته بودش رفته بود تهران جراحی کرده بود و چربیارو اینطور که خودش میگفت از داخل دهان با جراخی بیرون اوردن تا کمی بهتر شده بود و چقدرم هزینه کرده بود اینو که دیدم دیگه ترسیدم برای ترمیم برم گودی زیر چشمم و قسمتای خالی پایین بینیم پر نشد فقط یه مقداری گونه اوردم و صورتم تا حدودی از کشیدگی بیرون اومد به هر حال بنظر من اگه واقعا نیازی ندارین و صورتتون نرمال هست اینکارو انجام ندین بهتره

ببینید بچه ها چربی خوبه ولی برای دور چشم خوبه برای گونه فقط ژل خوبه من خودم جفتشو انجام دادم ژل هم خوش فرم تر میکنه و هم موندگاریش بهتره که البته من پیش خانم دکتر مویدنیا رفتم انجام دادم 

سلام عزیزم...شما تزریق چربی انجام دادی راضین ایی؟گوله نشده بد نشده؟صورتتون تغییری کرده؟

سلام عزیزم،خیلی وقت بود سر نزده بودم به سایت،برای من بیشترش جذب شد خیلی خیلی کم مونده,ی قسمت زیر چشمم چربی وایساده که ورم کرده ی کم دوبار هم آنزیم زدم دوباره برگشت, منتظرم که کلا جذب بشه،مت باردار هم شدم ویار بد دارم وکلی لاغر شدم اینم بی تاثیر نبود

سلام دوستان من سه سال پیش چربی تزریق کردم صورت لاغری داشتم ولی ای کاش بیشترتحقیق میکردم الان بعدازسه سال ناقرینگی بوجوداومده چربی ها اومدن نزدیک خط فکم گلوله شدن ودارن روبه پایین میان وخیلی هم دردناک شدن هرگز هرگز گول نخوریدتزریق ژل معتبرازهمش بهتره من برای چون وخط خندم انجام دادم عالی بود

کسایی که چربیشون افتاده ویاگلوله شده تحربه ای دارن ممنون میشم بهم بگن