2777
2789
عنوان

پسره ولم کرد ولی باز دوسش دارم

67 بازدید | 5 پست

اولا که دیدمش محلش نمیدادم ولی انقدر رفت و اومد و هرکار تونست کرد که ازش خوشم اومد.وقتیم وابستش شدم ولم کرد رفت بهم خیانت کرد بی احترامی کرد و تهدید کرد اصلا هربلایی فکر کنید سرم اورد این عن اقا.

۱ ماهی میشه که کلا باهاش حرف نمیزنم ولی همش پروفاشو چک میکردم تا اینکه امروز دیدم پروف دختر و پسر تو بغل هم گذاشته واقعا خیلی بهم ریختم.خودم همش بیو های تیکه دار و غمگین میزارم ولی انگار نه انگار.قیافمم نسبت به دخترای دورش بهتره ولی خیلی خودمو بی ارزش کردم واسش

چیکار کنم برگرده؟تروخدا اگر راهی میدونید بگید

قوی تر از دیروز💙🦋
رها کن

نمیتونم

پسره خیلی زشته بی شخصیته بی پوله خاک تو سرم واقعا

بهترین عکسشو نشون دوستام میدادم میگفتم بخدا خودش خوشگله تو این عکس بد افتاده

قوی تر از دیروز💙🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونمپسره خیلی زشته بی شخصیته بی پوله خاک تو سرم واقعابهترین عکسشو نشون دوستام میدادم میگفتم بخدا ...

ببخشید احمقی؟ولش کن بلاکش کن شمارشو پاک عکساشو پاک کن یه مدت اون برنامه هایی که توش هست و پاک کن یه درمای جدید بساز

ببخشید احمقی؟ولش کن بلاکش کن شمارشو پاک عکساشو پاک کن یه مدت اون برنامه هایی که توش هست و پاک کن یه ...

جای من نبودی بفهمی خواهر بیشتر از همه خودم اذیت میشم

وقتی دوستام مسخرمم میکنن بابت انتخابم اذیت میشم

وقتی بخاطر دخترایی که انگشت کوچیکمم نبودن فحش میخوردم ازش اذیت میشدم

ولی انگار فعلا باید تحمل کنم راهی نیست

قوی تر از دیروز💙🦋
جای من نبودی بفهمی خواهر بیشتر از همه خودم اذیت میشموقتی دوستام مسخرمم میکنن بابت انتخابم اذیت میشمو ...

این شرایط و داشتم تحمل بکنی برا ادمی که با یکی دیگس؟تعهدی بهت نداره دوست نداره دیگه