2777
2789

بچه ها من خیلی اذیت شدم تا خونه دار شدم 5سال مستاجر بودم کلی خیلی اذیت شدم تو اساس کشی نصف وسایلم داغون میشد ولی الان خداروشکر 3ساله خونه دار شدم اونم به لطف پدرشوهر جان خودشون خونه رو برامون خریدن ولی 3سال طول کشید تا کامل اساس و وسیله خوب بخریم وچون قبلا هرچی داشتم داغون شده بود ماحتی 1سال اول مبل نداشتیم ولی همه چی جور شد خداروشکر خدا به پدرشوهر جانم سلامتی بده🙏🙏🙏🙏

با اجازه اسی جووون

بچه ها لطفا برین تاپیک آخرم نیازمند کمکتونم😡

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان

انشالله ماهم خونه بخریم

ک البته با این. قیمتا دیگه مستاجر باشیم و مستقل هم هنره 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مبارکه.خدا سلامتی و عمر با عزت نصیبش کنه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
2790
2778
2791
2779
2792