بچه ها من خیلی اذیت شدم تا خونه دار شدم 5سال مستاجر بودم کلی خیلی اذیت شدم تو اساس کشی نصف وسایلم داغون میشد ولی الان خداروشکر 3ساله خونه دار شدم اونم به لطف پدرشوهر جان خودشون خونه رو برامون خریدن ولی 3سال طول کشید تا کامل اساس و وسیله خوب بخریم وچون قبلا هرچی داشتم داغون شده بود ماحتی 1سال اول مبل نداشتیم ولی همه چی جور شد خداروشکر خدا به پدرشوهر جانم سلامتی بده🙏🙏🙏🙏
عزیزم خونتون خیلی قشنگه ماشالا مبارکتون باشه، قدر پدر شوهرتو بدون، من خودم شاغلم و خونه ای که الان خریدیم و توش نشستیم نصفش از پول من بود و واسه نصف دیگش کمی پدرشوهرم به شوهرم کمک کرده بود، اونموقع هروقت صحبتش میشه شوهرم میگه پول که اومد دستمون باید پول بابامو بدیم بهش، منم میگم خب باشه تو پول باباتو بده، چکار به من داره؟ به تو کمک کرده، نه بمن، واین میشه که جنگ و دعوا داریم همیشه، جالبه تک پسرم هست جناب شوهر
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
عزیزم خونتون خیلی قشنگه ماشالا مبارکتون باشه، قدر پدر شوهرتو بدون، من خودم شاغلم و خونه ای که الان خ ...
ممنون عزیز دلم ای بابا ولی سعی کنید واسه همچین مسائلی دعوا نکنید بعضی پدرا اینجورین بزا بت بگم تو این 3سال که من خونم نشستن خونوادم حتی برا خونم کادو ندادن درحالی که پدرشوهرم خونه خرید خونه هم نوساز بود حتی آبگرمکن وشوفاژ هم برامون گذاشت حتی قصد خرید وخودش قصداش وداد خدا خیرش بده همیشه دعاش میکنم
ممنون عزیز دلم ای بابا ولی سعی کنید واسه همچین مسائلی دعوا نکنید بعضی پدرا اینجورین بزا بت بگم تو ای ...
قربونت عزیزم، اخه بدبختی خودمم خونواده دلسوز و درست و حسابی ندارم، بابام میگفت از پول خودت حق نداری خرج کنی واسه خرید خونه، الانم من بیشتر دلم از شوهرم پره تا پدر شوهرم، خدا نکنه یه زن شاغل باشه، معمولا اطرافیانش فقط ازش توقع دارن و واسه پولاش نقشه میکشن
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊