2777
2789
عنوان

بچه بیاین عکس خونم نظر بدین ممنون 📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 4748 بازدید | 144 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پدرشوهرم باور کن نداره خونش 300متر بود بالا شهر فروخت برا ما خونه خرید 

دمش گرم.به ایشون میگن مرد اتفاقا به نظرم کار درستی کرده.

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

عزیزم خونتون خیلی قشنگه ماشالا مبارکتون باشه، قدر پدر شوهرتو بدون، من خودم شاغلم و خونه ای که الان خریدیم و توش نشستیم نصفش از پول من بود و واسه نصف دیگش کمی پدرشوهرم به شوهرم کمک کرده بود، اونموقع هروقت صحبتش میشه شوهرم میگه پول که اومد دستمون باید پول بابامو بدیم بهش، منم میگم خب باشه تو پول باباتو بده، چکار به من داره؟ به تو کمک کرده، نه بمن، واین میشه که جنگ و دعوا داریم همیشه، جالبه تک پسرم هست جناب شوهر 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
عزیزم خونتون خیلی قشنگه ماشالا مبارکتون باشه، قدر پدر شوهرتو بدون، من خودم شاغلم و خونه ای که الان خ ...

ممنون عزیز دلم ای بابا ولی سعی کنید واسه همچین مسائلی دعوا نکنید بعضی پدرا اینجورین بزا بت بگم تو این 3سال که من خونم نشستن خونوادم حتی برا خونم کادو ندادن درحالی که پدرشوهرم خونه خرید خونه هم نوساز بود حتی آبگرمکن وشوفاژ هم برامون گذاشت حتی قصد خرید وخودش قصداش وداد خدا خیرش بده همیشه دعاش میکنم 

ممنون عزیز دلم ای بابا ولی سعی کنید واسه همچین مسائلی دعوا نکنید بعضی پدرا اینجورین بزا بت بگم تو ای ...

قربونت عزیزم، اخه بدبختی  خودمم خونواده دلسوز و درست و حسابی ندارم، بابام میگفت از پول خودت حق نداری خرج کنی واسه خرید خونه، الانم من بیشتر دلم از شوهرم پره تا پدر شوهرم، خدا نکنه یه زن شاغل باشه، معمولا اطرافیانش فقط ازش توقع دارن و واسه پولاش نقشه میکشن 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
قربونت عزیزم، اخه بدبختی  خودمم خونواده دلسوز و درست و حسابی ندارم، بابام میگفت از پول خودت حق ...

آره واقعا من که کلا جهزیه نداشتم اصلا رسم نداریم جهزیه بدیم هرچی خونم هست با کمک همسرم خوردخورد خریدیم