2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7979 بازدید | 90 پست
مال شما چه شکلی هست؟من اطراف مجرای ادرارم وواژنم پرز پرز شده رفتم دکترگفت پاپیلوماتوز هست ...تازه عی ...

نمیدونم اخه درست و حسابی که نمیشه ببینم فقط ببخشید دست که میزنم حالت دون دونه و حسش میکنم زیر دستم ....و دور واژنم هستن چیکار کنم بااین اوضاع از کجا بفهمم زگیلن یا نه اخه رنگ پوستن و مشخص نیستن زیاد 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
اها یعنی زگیل یه گوشت زبر ؟مال من پرز پرز منعطف هست دکترزنان گفت زگیل نیست ...کل واژن ولیبیاهامم ازو ...

دقیقا...باید بری متخصص پوست تابفهمه..من دکتر زنانم متوجه نشد چیه

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زگیل پرز پرز نیس زگیل روی دستو ک دیدی عین همونه..شماک چن تادکترگفتن زگیل نیس دیگ..نگران چی هستی؟مال ...

دکتر زنان حضوری رفتم اما بقیه دکترا سایتnobat.irبودن نمیدونم قابل اعتمادهستن یانه

چون مال خیلیا شبیه پرز بوده ...نگرانم کرده ...عکسای نت نگرانم کرده ...مثلا مال استارتر میگه عین پرز هست 

سن شما خیلی کمه مهم نیست خودش دفع میشه ویروس

مجردی یا متاهل؟

دکترگفت فقط ازطریق جنسی منتقل میشه منو همسرمم رابطه غیرعرف نداشتیم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دقیقا...باید بری متخصص پوست تابفهمه..من دکتر زنانم متوجه نشد چیه

یعنی دکتر زنان بهت گفت زگیل نیست بعد دکتر پوست تشخیص داد؟

اگررابطه نداشتی شاید مال شماهم زگیل نبوده باشه چون آزندادی که 

دکتر زنان من بحساب خیلی حالیش هست اگر اشتباه نکنه گفت زگیل نیست

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دکتر زنان حضوری رفتم اما بقیه دکترا سایتnobat.irبودن نمیدونم قابل اعتمادهستن یانه چون مال خیلیا شبی ...

عکسای نتو نمیشه اعتمادکرد بهشون..من متاهلم از همسرم گرفتم چون کارش تواستخره...حالا ی متخصص پوست برو ببین چیه البته اگ باشن دکترا الان

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
نمیدونم اخه درست و حسابی که نمیشه ببینم فقط ببخشید دست که میزنم حالت دون دونه و حسش میکنم زیر دستم . ...

من آینه گذاشتم جلوم نورگوشی روشن کردم ازفاصله نزدیک عکس گرفتم بعد ضایعه روکات کردم فرستادم سایت nobat.irدکتر عاطفه الهویی و۶تادکتر دیگه گفتن زگیل نیست....خیلیم واضح افتادتو عکس

گفتن اگر رابطه نداشتی زگیل نیست چون فقط راه انتقالش نزدیکی

عکسای نتو نمیشه اعتمادکرد بهشون..من متاهلم از همسرم گرفتم چون کارش تواستخره...حالا ی متخصص پوست برو ...

دکترا به من گفتن اصصصصلا ازاستخر منتقل نمیشه

دیگه چون دکترهای سایت nobat.irگفتن زگیل نیست اعتماد کردم چون متخصص زگیل هستن ...دکتر عاطفه الهویی ودکتراشرفی زاده وپنج تادکتردیگه گفتن زگیل نیست

عکس بگیرید بفرستید سایت nobat.irدکتر عاطفه الهویی واشرفی زاده وچندتا دکتر دیگه که زگیل شناس هستن بهتون جواب میدن 

من آینه گذاشتم جلوم نورگوشی روشن کردم ازفاصله نزدیک عکس گرفتم بعد ضایعه روکات کردم فرستادم سایت noba ...

منم همین کارو کردم یعنی هیچ چی ندیدی شما؟؟من یکم بر آمدگی میبینم.بعد اینکه شماهم دست میزدی دون دون بود؟؟دقیقا زیر مجرای ادرار رو میگم من

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
یعنی دکتر زنان بهت گفت زگیل نیست بعد دکتر پوست تشخیص داد؟ اگررابطه نداشتی شاید مال شماهم زگیل نبوده ...

من فک میکردم سه تازگیل دارم رفتم دکتر زنان گفت دوتاش زگیله اونکه پرزپرزه زگیل نیس..بعد گفتم چیه گف بایدبری متخصص پوست..

منم تو گوگل دیدم نوشته زگیل واژن که من اصلا اطلاعی نداشتم اونجا هم میشه زگیل بگیره حالا از دیروز دار ...

وای تو نت چیزایی نوشته که ادم از زندگی میوفته 😭😭😭

خب کی بهت گفته زگیل؟دکتررفتی؟ من رفتم دکتر گفت پاپیلوماتوز هست زگیل نیست تو سایت nobat.irفرستادم گ ...

ببخش گلم بچم گریه کرد رفتم

درخواست دوستی میفرستم اونجا بفرس اینجا نده عکس 

دکترا به من گفتن اصصصصلا ازاستخر منتقل نمیشه دیگه چون دکترهای سایت nobat.irگفتن زگیل نیست اعتماد کر ...
پس ازکحاگرفته؟شایدم من داشتم اون ازمن گرفتهولی من ازکجا گرفتم؟

منم همین کارو کردم یعنی هیچ چی ندیدی شما؟؟من یکم بر آمدگی میبینم.بعد اینکه شماهم دست میزدی دون دون ب ...

چرا تو آینه میبینم اما پرز پرز نرم هست مثل پوست اضافه...توعکس خیلی واصح...اره دست میزنم دون دون