2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

7170 بازدید | 90 پست

سلام خانوما کسی بود زگیل تناسلی داشته باشه ولی خوب شده باشه کلا؟؟؟

اگه هست کسی بگین دارم میمیرم از نگرانی

تو نت حرفای بد و ناامید کننده زیاد خوندم لطفا شما بدتر نکنین حالمو فقط اگه کسی داشته و الان کامل خوب شده بگه لطفا

من داشتم بعده شش ماه خودش خوب شد..یعنی دکتررفتم گفت برو فریز کن وقت گرفتم واسه فریز ولی ی اتفاقی افتاد نتونستم برم بعدش دیدم خودش داره خوبمیشه

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی از کجا مطمنی زگیل هست؟ازمایش اچ پی وی دادی؟

خارش ودرد داره ضایعه؟چه شکلی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

الان ک نمیتونی بری دکتر...پس دست نزن بهش اگه دستکاری نکنی خودش خوب میشه..صبرداشته باش چیزمهمی نیس

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
اسی از کجا مطمنی زگیل هست؟ازمایش اچ پی وی دادی؟ خارش ودرد داره ضایعه؟چه شکلی

فردا میرم دکتر هنوز تست ندادم

نه هیچ درد و خارشی ندارم فقط چند تا ضایعه هستش 

تست دادی برا نوعش 

اره تست اسمیر دادم ولی جوابشو نرفتم بگیرم بخاطرکرونا..ولی دکترم گف چون سنت کمه خطرناک نیس.چن سالته؟

متولد  ۷۸ هستم خدا کنه واسه منم بی خطر باشه😢😢😢

چن تا زگیلن؟

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
فردا میرم دکتر هنوز تست ندادم نه هیچ درد و خارشی ندارم فقط چند تا ضایعه هستش 

شبیه زگیل دست هست یا جوشه یا پرز مانند

منم اطراف واژنم پرز پرز شده عین پرز حوله ...دکترگفت زگیل نیست خیلی نگرانم ...ضایعه شما چه جوری؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
متولد  ۷۸ هستم خدا کنه واسه منم بی خطر باشه😢😢😢

همسن منی دیگ..من دکترم گف نیازی ب تست نیس چون سنت کمه خطری واست نداره فقط بروفریز کن ک بیشترنشه..ک بعدش خواستم فریز کنم دیدم خودش خوب شد..البته من پنج شش ماه گذشته بود بعد رفتم دکتر.دیر رفتم

شبیه زگیل دست هست یا جوشه یا پرز مانند منم اطراف واژنم پرز پرز شده عین پرز حوله ...دکترگفت زگیل نیس ...

اررره واسه منم دقیقا عین  پرزحوله 

انگار گوشت اضافیه نه شبیه زگیل دست نیس

همسن منی دیگ..من دکترم گف نیازی ب تست نیس چون سنت کمه خطری واست نداره فقط بروفریز کن ک بیشترنشه..ک ب ...

منم باردار بودم یکی بود نزدیک زایمان دوتا شد الان دوماهه زایمان کردم باز بیشتر شده

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز