2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 7697 بازدید | 90 پست
۲ تا بود دو روز پیش دیدم چند تا خیلییی ریز کنارهم هس اطراف مجرای ادرار

عموم زگیل میندازه با ی دعایی میخونه میره هیچی نمیخاد فقط اسم خودتو مادرت وپدرت رو توی پی وی بگو 

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
شبیه زگیل دست هست یا جوشه یا پرز مانند منم اطراف واژنم پرز پرز شده عین پرز حوله ...دکترگفت زگیل نیس ...

اونا زگیل نیس.باید بری متخصص پوست معاینه کنه..منم داشتم فک کردم زگیله دکترم نگاکرد گف اونازگیل نیس دوتای دیگ زگیله..

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونا زگیل نیس.باید بری متخصص پوست معاینه کنه..منم داشتم فک کردم زگیله دکترم نگاکرد گف اونازگیل نیس د ...

واقعا 

خدا کنه زگیل نباشه بخدا از زندگی افتادم از بس تو نت دربارش خوندم

منم باردار بودم یکی بود نزدیک زایمان دوتا شد الان دوماهه زایمان کردم باز بیشتر شده
اگ بچه اوردی پس بروتست لده

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

منم تو گوگل دیدم نوشته زگیل واژن که من اصلا اطلاعی نداشتم اونجا هم میشه زگیل بگیره حالا از دیروز دارم روانی میشم از بس چیزای بد نوشته منم دقیقا نزدیکای مجرای ادراری دیدم میگم نکنه سرطان باشه 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
اررره واسه منم دقیقا عین  پرزحوله  انگار گوشت اضافیه نه شبیه زگیل دست نیس

خب کی بهت گفته زگیل؟دکتررفتی؟

من رفتم دکتر گفت پاپیلوماتوز هست زگیل نیست

تو سایت nobat.irفرستادم گفت زگیل نیست

اگر هستی عکس ضایعه رو بفرستم ببینی ...سریع حذف کنم اعلام حضورکن تا دیدی لایک کن تابحذفم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اونا زگیل نیس.باید بری متخصص پوست معاینه کنه..منم داشتم فک کردم زگیله دکترم نگاکرد گف اونازگیل نیس د ...

فرقشون بازگیل چیه؟به من گفتن پاپیلوماتوز هست ...هم رفتم دکترهم فرستادم سایت nobat.ir

پرز پرز هست ...خارشم داره ...کل لیبیا واطراف واژن هست 

پس زگیل چه شکلی؟

شماازکجاگرفتید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
منم تو گوگل دیدم نوشته زگیل واژن که من اصلا اطلاعی نداشتم اونجا هم میشه زگیل بگیره حالا از دیروز دار ...

مال شما چه شکلی هست؟من اطراف مجرای ادرارم وواژنم پرز پرز شده رفتم دکترگفت پاپیلوماتوز هست ...تازه عین زگیل های تو نت بود تو سایتم برا ۷تادکترفرستادم گفتن زگیل نیست

فرقشون چیه تو ظاهر؟

فرقشون بازگیل چیه؟به من گفتن پاپیلوماتوز هست ...هم رفتم دکترهم فرستادم سایت پرز پرز هست .. ...

نمیدونم چیه اخه نرفتم دکترپوست..ولی میدونم ک زگیل نیس زگیل عین زگیلی ک رودست درمیاد ولی رنگ پوسته ینی نگاه کنی متوجه نمیشی ولی دست بزنی میفهمی سطحش درشته

نمیدونم چیه اخه نرفتم دکترپوست..ولی میدونم ک زگیل نیس زگیل عین زگیلی ک رودست درمیاد ولی رنگ پوسته ین ...

اها یعنی زگیل یه گوشت زبر ؟مال من پرز پرز منعطف هست دکترزنان گفت زگیل نیست ...کل واژن ولیبیاهامم ازوقتی عفونت گرفتم هست  ...

فرقشون چیه تو ظاهر؟

زگیل پرز پرز نیس زگیل روی دستو ک دیدی عین همونه..شماک چن تادکترگفتن زگیل نیس دیگ..نگران چی هستی؟مال من ک الان خوب شده