myna1999 مدیر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 471 عنوان زگیل تناسلی | مشاهده متن کامل بحث + 7979 بازدید | 90 پست سلام خانوما کسی بود زگیل تناسلی داشته باشه ولی خوب شده باشه کلا؟؟؟اگه هست کسی بگین دارم میمیرم از نگرانیتو نت حرفای بد و ناامید کننده زیاد خوندم لطفا شما بدتر نکنین حالمو فقط اگه کسی داشته و الان کامل خوب شده بگه لطفا 1399/01/16 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
myna1999 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 471 چرا تو آینه میبینم اما پرز پرز نرم هست مثل پوست اضافه...توعکس خیلی واصح...اره دست میزنم دون دون واسه منم دقیقا این شکلیینی شما میگین نرم متخصص زنان؟؟؟برم متخصص پوست؟؟
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 پس ازکحاگرفته؟شایدم من داشتم اون ازمن گرفتهولی من ازکجا گرفتم؟ دکترا به من گفتن فقططط ازطریق رابطه جنسی ...پرسیدم استخر اپلاسیون چطور...گفتن اصلا دکتر زنان مگه میشه تشخیص نده؟ دراصل باید دکتر زنان تشخیص بده اگر متبحر باشه وباسواد میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
myna1999 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 471 من تبریز هستمکسی متخصص پوست خوب نمیشناسه تو تبریز؟
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 ببخش گلم بچم گریه کرد رفتم درخواست دوستی میفرستم اونجا بفرس اینجا نده عکس ازاونجا نمیشه عکس فرستاد میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 من تبریز هستم کسی متخصص پوست خوب نمیشناسه تو تبریز؟ عزیزم باید بری دکتر زنان نه پوست تا حالا دکتر تشخیص داده که زگیل هست؟مال من دکترزنانم باسواد هست گفت زگیل نیست ... میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 من تبریز هستم کسی متخصص پوست خوب نمیشناسه تو تبریز؟ اسی اگر هستی عکس ضایعه کات کردم بفرستم سریع پاک میکنم ...این شکلیه مال شما؟ میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
myna1999 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 471 عزیزم باید بری دکتر زنان نه پوست تا حالا دکتر تشخیص داده که زگیل هست؟ مال من دکترزنانم باسوا ... نه دکتر نرفتم فردا یا پس فردا میخوام برم دکترم خیلی خوب و با تجربه اس
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 الان هستم بفرس پس باشه دیدی لایک کن پاک کنم میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
myna1999 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 471 اسی اگر هستی عکس ضایعه کات کردم بفرستم سریع پاک میکنم ...این شکلیه مال شما؟ هستم
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 دیدی بحذفم میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد