دلم خیلی گرفته شوهرم به هرکی خوبی کرده ازشون بدی دیده اصلا انگار دستش بی نمکه.به داداشاش به خواهراش به همشون کمک کرده همیشه هوای همشونو داشته ولی همشون یجایی ثابت کردن ک گربه صفتن و تازه از همسرم طلبکارم بودم .میبینم همسرم چقدر ناراحته ولی چون برادر و خواهراشن پیش من هیچی نمیگه.. دلمم میخواد همشون دیگه تو زندگیمون نباشنننن.
۸ ماه پیش عروسیمون بود شوهرم خیلی از لحاظ مالی کمک همشون کرده ولی برای عروسیمون کادو های فوقعلاده بی ارزشی دادن ک مطمنم همسرم بازم تو اون کادو ها کمکشون کرده و حتی شاباشی ک سر داماد میکنن رو همسرم بهشو داده بود 😭😭😭از دستشوننن دلم خونهههه
دقیقا منم از همین موضوع عذاب میکشم. شوهرم خرج عروسی برادرشوهرمو داد و کلی کمک مالی و جانی بهشون کرد همه جوره حمایتشون کرد. بعد که نوبت ما شد و الان عقدیم از هیچ توهین و اهانت و بد رفتاری در حق من و خودش دریغ نکردن... خودشم آدم خوبه تشریف دارن چون بزرگترن آزادن هرجور دلشون خواست رفتار کنن ولی ما باید جلوشون خم و راست شیم ...هیییی دلم خووونه خوووووون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برادرشوهرم هرماه پول کم میاره میاد از شوهرم پول میگیره با اینکه شعلش دولتیه و حقوق داره ولی اندازه جیبش خرج نمیکنه انگار خیالش راحته ک داداشش هست ک بیاد ازش پول بگیره
اگه به ما آموزش میدادن که خوبی رو بدون هیچ چشم داشتی انجام بدیم یا سپاسگذار وجود اعضای خانواده در مو ...
خانوم چه افکار منفیی وقتی همشون چشمشون دنبال پول شوهر منه به من چه ک برادر شوهرم ۳۰ میلیون پول خونه کم اورده خب خونه اندازه پولش انتخاب کنه دست به دامن شوهر من نشه