2777
2789
عنوان

همسرم

337 بازدید | 36 پست

دلم خیلی گرفته شوهرم به هرکی خوبی کرده ازشون بدی دیده اصلا انگار دستش بی نمکه.به داداشاش به خواهراش به همشون کمک کرده همیشه هوای همشونو داشته ولی همشون یجایی ثابت کردن ک گربه صفتن و تازه از همسرم طلبکارم بودم .میبینم همسرم چقدر ناراحته ولی چون برادر و خواهراشن پیش من هیچی نمیگه.. دلمم میخواد همشون دیگه تو زندگیمون نباشنننن.

۸ ماه پیش عروسیمون بود شوهرم خیلی از لحاظ مالی کمک همشون کرده ولی برای عروسیمون کادو های فوقعلاده بی ارزشی دادن ک مطمنم همسرم بازم تو اون کادو ها کمکشون کرده و حتی شاباشی ک سر داماد میکنن رو همسرم بهشو داده بود 😭😭😭از دستشوننن دلم خونهههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اینجا ایرانه دیگه , به هرکی خوبی کنی بهت بدی میکنه هرچی اخلاقت سگ تر باشه و بی وجدان تر باشه ...

فقط تو ایران؟یعنی همه دیوثا جمع شدن تو ایران اره؟

وَ حِقارتشان راباتَصّور تَخریب ما زنده میکنند.🧠

خانواده شوهرمم فقط تو سو استفاده كردن از همسرم هستن

ميدوني مقصر اصلي كيه

مقصر همسرهامونه كه رو ميده به اطرافيانشون

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

[QUOTE=131160665]بذار خیالت رو راحت کنم , ایران بی فرهنگ ترین کشور دنیاست[/QUOTE]

اين طرز فكر شماست عزيزم اينطوري ها هم نيست

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

عزیزم همدردیم دقیقا.من خیلی روی این موضوع فک کردم و تحقیق و پرسو جو از آدم های با تجربه،به این نتیجه رسیدم که:

اگه بخواهیم به کمال برسیم و انسان کامل باشیم ،باید یاد بگیریم وقتی خوبی میکنیم بدون انتظار ازشون باشه و اینکه اگه در قبال خوبی کردن، خوبی بخواهیم ،بهتر که نکنیم..تا خودمون رو بعدا به عذاب نندازیم\

خانواده شوهرمم فقط تو سو استفاده كردن از همسرم هستن ميدوني مقصر اصلي كيه مقصر همسرهامونه كه رو ميد ...

پس باهاش همدردی کن و بهش بگو که اگه دنبال عوض باشه،به خودش ضربه میزنه.بهتره بذاره به پای سبک زندگی خودشون.والسلام

متوجه نشدم!

اگه به ما آموزش میدادن که خوبی رو بدون هیچ چشم داشتی انجام بدیم یا سپاسگذار وجود اعضای خانواده در مواقع سختی یا...خیلی چیزهایی که نشان از انسانیت باشه ....انسان ها با افکار منفی تو بدنشون سم تولید نمیکردن