2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 36 پست

دقیقا منم از همین موضوع عذاب میکشم. شوهرم خرج عروسی برادرشوهرمو داد و کلی کمک مالی و جانی بهشون کرد همه جوره حمایتشون کرد. بعد که نوبت ما شد و الان عقدیم از هیچ توهین و اهانت و بد رفتاری در حق من و خودش دریغ نکردن... خودشم آدم خوبه تشریف دارن چون بزرگترن آزادن هرجور دلشون خواست رفتار کنن ولی ما باید جلوشون خم و راست شیم ...هیییی دلم خووونه خوووووون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همدردیم دقیقا.من خیلی روی این موضوع فک کردم و تحقیق و پرسو جو از آدم های با تجربه،به این نتیجه ...

من اصلا خوبی هاشونو نمیخوام اصلا ازشون انتظاری ندارم ولی خب بدیاشون حداقل بهمون نرسه

درکت میکنم.

برادرشوهرم هرماه پول کم میاره میاد از شوهرم پول میگیره با اینکه شعلش دولتیه و حقوق داره ولی اندازه جیبش خرج نمیکنه انگار خیالش راحته ک داداشش هست ک بیاد ازش پول بگیره

خانواده شوهرمم فقط تو سو استفاده كردن از همسرم هستن ميدوني مقصر اصلي كيه مقصر همسرهامونه كه رو ميد ...

همسرم دلش براشون میسوزههه فکر میکنه باید به همه کمک مالی کنه 

برادرشوهرم هرماه پول کم میاره میاد از شوهرم پول میگیره با اینکه شعلش دولتیه و حقوق داره ولی اندازه ج ...

من انقد بخاطر برادر خواهرای همسرم تو زندگیمون ضرر کردیم که حد نداره!حتی بچه هاشون !

من همین یه دونه ام!
اگه به ما آموزش میدادن که خوبی رو بدون هیچ چشم داشتی انجام بدیم یا سپاسگذار وجود اعضای خانواده در مو ...

خانوم چه افکار منفیی وقتی همشون چشمشون دنبال پول شوهر منه به من چه ک برادر شوهرم ۳۰ میلیون پول خونه کم اورده خب خونه اندازه پولش انتخاب کنه دست به دامن شوهر من نشه

من اصلا خوبی هاشونو نمیخوام اصلا ازشون انتظاری ندارم ولی خب بدیاشون حداقل بهمون نرسه

عزیزم انسانیت  تو فرهنگ لغت هرکی معنی متفاوت داره.

با حرص خوردن فقط خودتون رو عذاب میدید.

شما نمیتونید کسی رو تغییر بدین جز خودتون رو با بقیه همفاز بکنید.

یادبگیرین که بدون انتظار خدمت کنید یا اگه انتظار دارید ،نکید .والسلام

خانوم چه افکار منفیی وقتی همشون چشمشون دنبال پول شوهر منه به من چه ک برادر شوهرم ۳۰ میلیون پول خونه ...

خوب به شوهرتون بگین که نده.نه گفتن رو روش کار کن.

به خرج ش بنداز تا پول واسه خرج کردن براشون نداشته باشه .اگه ناراحتین.

بخدا منم همیمینو میگم میگم ولمون کنید ما بهتون کاری نداریم شمام کاری نداشته باشید

تو همزاد منی؟؟؟؟ چرا اینقد داری حرف دل منو میزنی؟؟ منم دقیقا همین حرفو به برادرشوهرم گفتم میگه من همه کاره ام😭

خوب به شوهرتون بگین که نده.نه گفتن رو روش کار کن. به خرج ش بنداز تا پول واسه خرج کردن براشون نداشته ...

شوهرم برای من هیچ چی کم نمیزاره و تاحالا نشده چیزی بخوام برام نخره ولی خب خانوادش کمک بخوان هرچی باشه میده میدونه منم ناراحت میشم خیالیاشو نمیگه