2777
2789
علائمش برای هر کس  فرق داره ریزش مو چاقی جوش و پریوادی نامنظم

عزیزم منم پلی کیستیک بودم  دو سال تمام رفتم‌دکتر و انواع واقسام دارو استفاده کردم ولی خوب نشدم رفتم از طریقگ طب سنتی اقدام کردم طی یک ماه همه کیتا وفیبروما از بین شد و بعدش سریع باردار شدم

دو تا دارو بهم داد که به صورت جوشونده خوردم خوب شدم یکیش یه گله که باید با آب دم‌کنی یکیشم مخلوطی از‌چن  تا دارو که آسیاب شده که باید با شیر‌بجوشونیش

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضمنا اصلا سردی نخور ،عرق رازیانه عااااالیه ،هرشب یک استکان با عسل و سیاه دانه بخور .سعی کن چهل روز گ ...

رازیانه رو دارم میخورم هرشب پریودم مرتب شده ولی خب موهام نه گرمی بخورم جوش میزنم . رازیانه مدت زیاد مصرف بشه ضرر داره؟

من دارم، میرم تهران سونو میدم میگه نداری میام شیراز میگه داری، 😖 وزن باید بیاد پایین، متفورمین برای بعضیا ج میده، بعضیا طب سنتی مثلا عرق فراسیون، بعضیا داروی هورمونی

رازیانه رو دارم میخورم هرشب پریودم مرتب شده ولی خب موهام نه گرمی بخورم جوش میزنم . رازیانه مدت زیاد ...

نه اصلا ضرر نداره و چون هورمون زنانه داره باعث میشه لاغر بشی .برای موهات هم قرص selen plus بگیر عالیه روزی یک دونه بخور هم مو هم پوست و هم ناخن هات خوب میشن .من مدت زیادیه که میخورم .دکتر گفت خوبه و ضرر نداره

فقط کاهش وزن و ورزش و فعالیت.پرهیز غذایی هم داره.من ۲ سال داشتم ۲۰ کیلو وزن کم کردم و الان تقریبا ۲ ...

واسه بارداری مشکل نداشتی؟

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
عزیزم منم پلی کیستیک بودم  دو سال تمام رفتم‌دکتر و انواع واقسام دارو استفاده کردم ولی خوب نشدم ...

خوب کدوم شهری ؟

چه داروهایی داد،؟

شمما پلی کیستیک هستین؟

توروخدا بیشتر بگین به مام که کیست راریم کمک بشه بتونیم باردار بشیم

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
خوب کدوم شهری ؟ چه داروهایی داد،؟ شمما پلی کیستیک هستین؟ توروخدا بیشتر بگین به مام که کیست راریم ...

من شیراز هستم

گفتم که بخدا اسم دارو ها رو نمی‌دونم ولی در حال حاضر هم دارم استفاده میکنم اگر میخوای تا فردا ازشون عکس بکیرم برات بفر

ستم،،من دوسال رفتم دکتر ولی جواب نگرفتم یک ماه این دارو ها رو خوردم سریع خوب شدم

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
من شیراز هستم گفتم که بخدا اسم دارو ها رو نمی‌دونم ولی در حال حاضر هم دارم استفاده میکنم اگر میخوای ...

چه خوب که جواب گرفتی ...من نفهمیدم مشکلتون چی بوده؟

نسختو نداری؟برگی که دادی داروگیاهی داروشو گرفتی؟

یا حداقل ایندفه رفتی بپرس چی بوده داده واسه ماکه پلی کیستیک هستیم خوبه استفاده کنیم یا نه