2777
2789
چه خوب که جواب گرفتی ...من نفهمیدم مشکلتون چی بوده؟ نسختو نداری؟برگی که دادی داروگیاهی داروشو گرفتی ...

گفتم که منم پلی کیستیک بودم،اینقد خونریزی های نامنظم و زیاد داشتم که آخرش بهم گفتن باید کورتاژ بشی ولی ونرفتم

به پیشنهاد خالم رفتم پیش یه حکیم طب سنتی دوتا دارو بهم داد اسمشو همون موقع هم پرسیدم ولی نگفت بهم

یک ماه که خوردم کل کیستام برطرف شد سریع باردار شدم ،بعد از زایمان دوباره خونریزی های نامنظم داشتم رفتم سونو‌گفت کیست داری دوباره مجددا رفتم پیش همون حکیم دارو گرفتم

بیا خصوصی درخواست بده تا شمارمو بهت بدم تو وات پیام بده تا هم عکس. داروها هم نحوه استفادشو بهت بگم

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم که منم پلی کیستیک بودم،اینقد خونریزی های نامنظم و زیاد داشتم که آخرش بهم گفتن باید کورتاژ بشی و ...

درخواست دادم عزیزم ...

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏