2777
2789
عنوان

جهاز عجیب

204 بازدید | 10 پست

یه سوالی که ذهنمو درگیر کرده شاید خیلیا بگید این وقت شب به تووچه ولی خب سواله فقط اینکه چطور بعضیا ندارن جهاز بخرن و هرباررر ناله میکنن که به زور قسط،و وام برای بچمون جهاز خریدیم هنوز داریم قسطسو میدیم اخه من خالم از لحاظ مالی با ما برابره حتی ساید یه خورده بهتر هم هست ولی هر باررر میگه که فلان وسیله قسطی از کجا گرفتم جوری که انگار هیچیی نتونسته نقد بخره و همش قسطی ولی خب خانواده من جهاز کامل دادن و خوشبختانه حتی یه ظرف کوچیک هم قسطی نشد فقط سواله برام چطور کسی که وضع مالی بهتری داره نتونسته و ناله میکنه

دختر خالم سال قبل عروس شد و جهازش تقریبا میشه کفت برای دوسال پیشه وسیله ارزون تر بود ولی من هنوز خونه نرفتم و تو این گرونی دارم میگیرم

خب بعضیا قسطی میدن اصلا ربطی به پولدار بودنشون نداره

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وضعیت اقتصادی هر خانواده و مدیریتشون فرق میکنه نمیشه مقایسه کرد

ممکنه جای دیگه سرمایه گذاری کرده باشن یاخرجشون زیادتره و یا حالا به هر دلیلی پس اندازی که در دسترس واسه خرج کردن باشه ندارن

بعضی ها به ناله عادت دارند

و اینکه کاسبا سعی میکنند قسطی خرید کنند که با پولشون کار کنند

نه اینکه همشو بدن تا بره

شاید شوهرش نمیده بهش که نقد بخره

شاید شاید شاید

به نظرم بخواب

من از همین امشب تصمیم گرفتم هیشکی بدانم مهم نباشه که لحظه ای بخوام ذهنمو درگیر اش کنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

وضعیت اقتصادی هر خانواده و مدیریتشون فرق میکنه نمیشه مقایسه کردممکنه جای دیگه سرمایه گذاری کرده باشن ...

شاید واقعا دلیلش بی مدیریتی و خرج زیاده اخه فقط نگاه کردم تعجب کردم که میکفت بعد دوسال هنوز قسطاش مونده

بعضی ها به ناله عادت دارندو اینکه کاسبا سعی میکنند قسطی خرید کنند که با پولشون کار کنندنه اینکه همشو ...

اره واقعا عادت کردن بعضیا

نه اینجوری نیستن بی مدیریتن

خوابم نمیگیره 😅