2777
2789
دکتر رفتم شیش ماه هم  مرتب دارو خوردم سونو دادم دوباره بودن واقعا موندم چکار کنم

عزیزم پلی کیستیک از بین نمیره حتی اگه کوتر تخمدان کنی بقول دکترم بیس تخمدان همینه 

ولی با ورزش اصلاح تغذیه میشه کنترلش کرد نازایی مطلق هم نمیاره 

ما آبادانیا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارو مصرف نمیکنم. دکترم گفت چون منظمی مهم نیست. ولی سونو بده. اصلا اعصابم ریخته بهم سره این

خب خوشبحالتون برای شما که کاری به کارتون نداره برای ما علایمش واقعا عذاب داره

حالا استرس نداشته باشه بدتر میشه خدایه نکرده. انشالله که چیزی نیست. منو گفته 6 ماه دیگه برم دوباره س ...

مرسی عزیزم،منم میرم سونو بعد کرونا حتما،متاهلی شما؟

کاری نکن مثه تار موهام،تو رو هم بندازم پشت گوشام👈👌
آخه کاسنی میگن سره برای خانوما خوب نیست مخصوصا واسه پلی کیستیک اصلا خوب نیست شما چه جوری خوردین که ج ...

اون که بله ولی کلا کاسنی کبد رو پاکسازی میکنه و برای پوست خوبه تاثیرش روی همه ممکنه یه جور نباشه بستگی به طبعتم داره 

سلام من ۱۵ ساله کیست داشتم و متفورمین میخورم روزی سه تا .کلا درمان کیست فقط گیاه خواریه .البته من تیرویید کم کار هم دارم .از پارسال با قهوه های گانودرما اشنا شدم و دارم میخورم چند بار سونوگرافی دادم حتی سونوی داخلی ،کیست هام کامل از بین رفته و خداروشکر برنگشته .البته این قهوه ها گرونه ولی اثرکرد و راضی ام