2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی کیست داری؟؟

آره کیست های ریز ریز و متعدد. نمیدونمم چیکار کنم. نه نامنظمه که دارو بخورم منظم بشه. نه چاقم نه جوش میزنم نه ریزشه مو. گرفتار شدما فقط دورم از 5 روز رسیده به 3 روز

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
برای جوش من خودم کاسنی خوردم خوب بود

آخه کاسنی میگن سره برای خانوما خوب نیست مخصوصا واسه پلی کیستیک اصلا خوب نیست شما چه جوری خوردین که جواب داد؟ بعد پلی کیستیک داشتین؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

من پسراولی پیش دبستانی بود برای چک کردن خودم رفتم دکتر متوجه شدم پلی کیستیک هستم دکترگفت دیگه بچه هم میخوای؟ زیاد تمایل نداشتم دیگه دومی رو بیارم گفتم نه دیگه نمیخام گفت حالاسونوت نشون داده پلی گیستیک هستی براحتیم حامله نمیشی یع قرص روکین داد گفت بخور...اقا ما خوشال اومدیم خونه به شوهرم گفتم بیخیال جلوگیری بشو دکی گفته پلی کیستیکی ب ای زودی و راحتی نمیتونی بچه دار بشی  ....اقا درکمال ناباوری من حامله شدم دکترم خودش تعجب کرده بود  ...

جزعشق،،،،،جهان،نکته ی ارزنده ندارد.......
آره کیست های ریز ریز و متعدد. نمیدونمم چیکار کنم. نه نامنظمه که دارو بخورم منظم بشه. نه چاقم نه جوش ...

پس باید سونو بدم،باید دارو هم مصرف کنم؟؟؟

کاری نکن مثه تار موهام،تو رو هم بندازم پشت گوشام👈👌