2777
2789
وزنم خوبه واقعا این چه مریضیه که درمان نداره 

منم مجردیم وزنم خوب بود اما پریودام نامنظم بود و پلی کیستیک بودم  واسه یک دوره خییییلی خوب شده بودم. درمان شده بودم یه طوری

و چیکار کرده بودم؟! فعالیت شدید داشتم. کارم خیلی سنگین بود از پنج صبح بیدار میشدم و فعالیت داشتم 

اما از وقتی عروسی کردم دیگه سرکار نرفتم و تخمدانام تنبل تر شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

⁩گاهی همه آنچه یک نفر می خواهد ...تنها دستی ست برای گرفتن دستش ،و قلبی ست برای فهمیدنش ... ! چارلی_چاپلین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم، برای من که کیست همراژیکم بود، خونریزی کرده بود، پیش دوتا پزشک رفتم همه داروی هورمونی دادن، ...

بگو توروخدا چیکار کردین چیا خوردی پیش کی رفتین کدوم شهر؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

شماها واسه جوش چیکار میکنید من که دیگه کلافه شدم هرکاری  میکنم صورتم خوب نمیشههه😢😭

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
منم دارم وزنمو تا چند کیلو کم میکنم باز بعدش اضافه میشه  موکه دیگه برام نمونده از بس میریزه هم ...

عزیز دلم انشالله خدا بهت نی نی سالم و صالح بده منم مو برام نمونده کف سرم خالی خالی شده