2777
2789
عنوان

🚫مهم🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست
عزیزم فرقی نداره هم بومی هم نژاد دار باید عقیم بشن  هرچیزی از حدش بگذره مشخصا آزاردهندس  ...

اینکه با حوصله خوندی و جواب دادی ازت ممنونم

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
آفرین به نتایج خوبی رسیدیم ببین حیوونا اگه تو طبیعت زندگی کنن به هر حال به طور طبیعی مریض میشن و می ...

دقیقا موافقم مرگ و زندگی چرخه طبیعی داره

و اینکه اون حیوون بتونه خودشو زنده نگهداره یه قانونه 

اما ما این قانون و شکستیم

وقتی هر حیوونی پاش ب خونه باز شد

وقتی از هرحیوونی وسیله ای برای تفریح ساختیم 

قانون شکسته شد

و یجورایی امثال من این وظیفه رو دارن ک هم اطلاع رسانی کنن و هم فرهنگ سازی 

ینی چی؟

ینی عقیم سازی بصورت فردی و گسترده ینی اگ من بتونم ی سگ یا گربه رو عقیم کنم میتونم ۷ تا گربه رو کم کنم 

و حالا فک کن اگ این تعداد بیشتر بشه خب جمعیت کنترل میشه 

اما این پستم میتونم بگم بیشتر دلسوزی و احساسی بودن من توش حکم کرده من وجودم اینطوری ساخته شده ک از هرچیزی نمیتونم بگذرم چ حیوون چ انسان و باید کمک کنم 

اما حتی اگ خودم یکی از اینارو بیارم(ک قبل اینکارو کردم)سر وقتش رهاسازی میکنم و ب حرف شما دیگ خودش میدونه و سرنوشتش

ببخشید اگر طولانی شد

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا موافقم مرگ و زندگی چرخه طبیعی داره و اینکه اون حیوون بتونه خودشو زنده نگهداره یه قانونه  ...

آره منم حیوون گرسنه ببینم گاهی براشون غذا میریزم دلم نمیاد اما نگه نمیدارم

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
خواهش میکنم عزیزم 💖💖

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

آره منم حیوون گرسنه ببینم گاهی براشون غذا میریزم دلم نمیاد اما نگه نمیدارم

کاره کاملا درستی انجام میدین ک بی تفاوت نمیگذرین اما نگهم نمیدارین 

چون نگهداری بحثش کاملا جداست

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
الان درشرایط کروناگفتن باحیوون درتماس نباشین.خودمونوکشتیم قرنطینه کردیم تاکرونابرطرف بشه.اونوقت سگ ب ...

حیوونا بیماری و نمیگیرن فقط اگر شخصی ک بیماری و داره بهشون دست بزنه رو بدنشون میمونه ک شما میتونی حیوون و بشورین

الان درشرایط کروناگفتن باحیوون درتماس نباشین.خودمونوکشتیم قرنطینه کردیم تاکرونابرطرف بشه.اونوقت سگ ب ...

شما تو قرنطینت بمون فرش قرمز واست پهن نکردن 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

عزیزم این کوچولوها برای بنده نیست و درضمن حمایتی هستن و پیدا شدن فرمایشتونم درسته ولی هرکسی بنا ب د ...

جمله منم کلی بود اینا ایا تو بیابون یا خیابون بودن بعد دیدی نیاز به حمایت دارن؟ 

خط اول اشتباهه که سگ تو خونه نگهداری شده

همین الان چه بیماریهایی از حیوانات به انسان منتقل شده

شپش وبیماری پوستی

دیگران چه گناهی کردن بخاطر علاقه یه سری ادم مریضی پوستی و شپش بگیرن

توهمین سایت مادرایی تاپیک زدن بچه شون تو مدرسه شپش گرفته

عزیزم چیزی ک باعث شده تعدادشون زیاد بشه بی توجهیه ن توجه  اگر سگهای بومی عقیم بشن  و امث ...

خب اگه به حقوق حیوان احترام بگذاریم

درستش اینه اونا هم نیاز جنسی شون براورده بشه

خودخواهی انسان هست چون میخواد سگ نگهداره، سگ عقیم بشه

اگه  تو همون طبیعت باسه خدا برای زندگی عادی اونا غریزشونو گذاشته