2777
2789
عنوان

🚫مهم🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست
ولی خب اونا دراولویت ترهستن. حیوان وبخصوص سگ واسه طبیعت وخودش غذاشوپیدامیکنه... مثلا بعضی بازیگرا ...

در هر حال جای این حرف اینجا نبود عزیزم   فقط دافعه ایجاد می‌کنه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا حیونن جون دارن همچین میگی اینا انگار اشیان  واقعا ک

نمیگم بکشینشون که😑😑😑

همینکه اذیتشون نکنیم خودش کمک بهشون.

یا غذای مونده بریزیم واسشون.

بعضیا سگ میگیرن گوشت کیلوییn تومن وشامپو ..بیسار خرجش میکنن میتونن خرج چیزای مهم تربکنن.

ترویج این کارم اصلا درست نیست.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️برو کپشن پست و بخووووون مادر نددددااا ...

از اول کجا بودن خب 

کارشناس محیط زیست می‌گفت رسیدگی بیش از حد به سگا باعث شده جمعیتشون زیاد بشه و اونایی که از سگا نگه داری میکنن اکو سیستم رو بهم ریختن چند وقت پیش به بچه های کار حمله کرده بودن 

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
ولی خب اونا دراولویت ترهستن. حیوان وبخصوص سگ واسه طبیعت وخودش غذاشوپیدامیکنه... مثلا بعضی بازیگرا ...

شما ب طور کلی دارین قضاوت میکنین 

من در حد توانم ب هر قشری کمک میکنم 

و اینکه حیوونا میتونن از خودشون مراقبت کنن درسته اما شرایط رو هم در نظر بگیرین 

شما نوزاد و میزارین ب حال خودش؟خب اونم بچه آدمیزاده  و میتونه از خودش مراقبت کنه

هرکسی نظری داره

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

واقعا اگ بدونم همه آدما مثله امثال شما فک میکنن ترجیح میدم خودم و بکشم تا با این جور آدما زندگی کنم

شما ام بچه نیار خرج اضافس

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

نمیگم بکشینشون که😑😑😑 همینکه اذیتشون نکنیم خودش کمک بهشون. یا غذای مونده بریزیم واسشون. بعضیا س ...

هرچیزی ب صورت درست باید فرهنگ سازی بشه

نگهداری هیچ حیوونی در خونه درست نیست من اینو هزاران بار ب کسی ک میخواد حیوون نگه داره گفتم

مثله این میمونه ما بریم جنگل با حیوونا زندگی کنیم 

اما بحث کمک کردن فرق داره

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
از اول کجا بودن خب  کارشناس محیط زیست می‌گفت رسیدگی بیش از حد به سگا باعث شده جمعیتشون زیاد بش ...

من با تو بحثی ندارم 

قشنگ معلومه تو کوچه علی چپی

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

از اول کجا بودن خب  کارشناس محیط زیست می‌گفت رسیدگی بیش از حد به سگا باعث شده جمعیتشون زیاد بش ...

عزیزم چیزی ک باعث شده تعدادشون زیاد بشه بی توجهیه ن توجه 

اگر سگهای بومی عقیم بشن 

و امثال یه عده ک فقط ب نژاد اهمیت میدن از کسایی ک از سگهای نژاد دار توله کشی میکنن حیوون نخرن این اتفاقا نمیوفته 

خودشو بکش زودتر....👋 شماام بچه نیار سگ بیاربزرگ کن

صد در صد همین کار و میکنم سگ فهمش بیشتره

عزیزم چیزی ک باعث شده تعدادشون زیاد بشه بی توجهیه ن توجه  اگر سگهای بومی عقیم بشن  و امث ...

متوجه نشدم یعنی اونایی که نژاد قشنگی دارن عقیم بشن یا نه؟

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
متوجه نشدم یعنی اونایی که نژاد قشنگی دارن عقیم بشن یا نه؟

عزیزم فرقی نداره هم بومی هم نژاد دار باید عقیم بشن 

هرچیزی از حدش بگذره مشخصا آزاردهندس 

وقتی هرجایی میری کلی سگ هست هم ما اذیت میشیم هم خودشون 

و حیوونای نژاد دار هم همینطور وقتی هی ازشون توله کشی بشه هم حیوون آزار می بینه هم هرکسی ب خودش اجازه میده ک بره بخره و بلکم بعدش نتونه نگهدار و .....مسائل دیگ

عزیزم فرقی نداره هم بومی هم نژاد دار باید عقیم بشن  هرچیزی از حدش بگذره مشخصا آزاردهندس  ...

آفرین به نتایج خوبی رسیدیم

ببین حیوونا اگه تو طبیعت زندگی کنن به هر حال به طور طبیعی مریض میشن و میمیرم یا و اینطوری اکو سیستم تنظیم میشه 

پس این سگا هم تو طبیعت یا میمیرم یا نهایت تو طبیعت چند وقت بهشون غذا میدیم اما همونجا باید باشن تا بطور طبیعی به وقتش بمیرن چون این برای طبیعت لازمه و اینکه اینا حیوونای دیگه مث گربه رو میخورن که اگه نخورن گربه ها زیاد میشن 

اگه بخوایم فقط تو خونه نگهشون داریم بهر جفت میخوان و سگ هم سالی هفتا میاره وقتی هم مریض میشن دکتر می‌بریم که جلوی مرگ طبیعی شون رو میگیره