2777
2789
عنوان

🚫مهم🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل اینکه ازسفره کسانی که پدراشون بیکارشده وپول نون ندارن.اجاره قسط وهزارکوفت وزهرماردیگ دارن بی خبرین که تواین شرایط بجای اینکه دغدغه هم نوعان خودتون داشته باشین.چسبیدین به دوتاسگ که خودش عامل  ویروسیه.

یکمی ادم هارودریابین مرفهین بی درد

فقط لطف کن یه محله پیدا کن همونجا بمون و ازش کلا خارج نشو

عزیز اشتباه ریپلای شده بود

دستم اشتباه خورده بود منظورم اون خانمی بود که میگفت سگ فهمش بیشتره

ولی عجب ادبیاتی داری به نظرم تغییر نگرش بده خوب نیست

جمله منم کلی بود اینا ایا تو بیابون یا خیابون بودن بعد دیدی نیاز به حمایت دارن؟  خط اول اشتباه ...

دوسته عزیز منم اجبار نکردم 

و گفتم هرکسی شرایطشو داره و باید بگم همشون واگذارشدن 

پس حتما میتونن و میخوان 

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
خب اگه به حقوق حیوان احترام بگذاریم درستش اینه اونا هم نیاز جنسی شون براورده بشه خودخواهی انسان هس ...

دوسته عزیز اونا با عقل نیازجنسیشون و برآورده نمیکنن از رو غریزه اینکارو میکنن نمیتونی بهشون بگی ک اینکارو نکن جمعیتتون زیاد میشه

پس ما عاقلیم و باید کمکشون کنیم

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
مثل اینکه ازسفره کسانی که پدراشون بیکارشده وپول نون ندارن.اجاره قسط وهزارکوفت وزهرماردیگ دارن بی خبر ...

شما هم بدون اطلاع قضاوت نکن دوست عزیز

ععع واقعا خوب شد گفتی داشتم قرنطینه روترک میکردم.ففلافرش قرمزهاروگذاشتیم برای شما ک سگ دوست دارین

من همه حیوونی دوست دارم 😏

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

دوسته عزیز اونا با عقل نیازجنسیشون و برآورده نمیکنن از رو غریزه اینکارو میکنن نمیتونی بهشون بگی ک ای ...

اگه انسانها دخالت تو کار طبیعت نکنن مطمینا خدا طوری سگ و سایر حیوانات رو افریده که جمعیتشون به اندازه کافی باشه