2777
2789
عنوان

فوبیا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
الان که نمیشه بری پیش مشاور اما بعضی از مراکز مشاوره تلفنی دارن زنگ بزن با یه متخثص صحبت کن اینجا کس ...

چجوری عزیزم؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
مشاور که حتماااا برو  به نی نی فکر کن بهتر میشی امید زنده بودن توی وجودت داره رشد میکنه

اره واقعا امید زنده بودنه از وقتی اومده احساس میکنم حالم خیلی بهتر شده واقعا به زندگی امیدوارم کرد

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی من دقیقن مثهههه توام..فقط باردار نیستم..دقیقن عین اون حرفایی ک گفتی رو دارم.. چیکار کنیم😭💔

هیچی سعی کن بهش فک‌نکنی یه خانمی یه حرفی زد بهم یکم ارومم کرد گفت به یاد مرگ باش ولی با یادش زندگی نکن

اره واقعا امید زنده بودنه از وقتی اومده احساس میکنم حالم خیلی بهتر شده واقعا به زندگی امیدوارم کرد

عزیزم 

به نی نی بگو دعاکنه خدا دامن منم سبز کنه❤️❤️❤️

فکرای بدم‌بریز دور از زندگیت  لذت ببر 

قانون در لحظه زندگی کردن رو راه زندگیت کن

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
عزیزم  به نی نی بگو دعاکنه خدا دامن منم سبز کنه❤️❤️❤️ فکرای بدم‌بریز دور از زندگیت  لذت ...

چشم عزیزم برات دعا میکنم ک خدا یه نی نی خوشگلو تپل بهت بده و البته سالم عزیزم 

هر کسی ممکنه فوبیا داشته باشه .. سعی کن بهش فکر نکنی ... منم واژنیسموسیم ترس از رابطه جنسی هسش... فو ...

نمیدونم والا یه چند سالی تو بچگی هم فک کنم بودم ولی از وقتی ازدواج کردم شدتش بیشتر شده

خوب شدی عزیزم؟منم فوبیا دارم.چیکار کردی ؟خیلی سخته واقعا.نمیدونم چطوری مشکلمو حل کنم؟

ن خوب ک نشدم ولی خیلی کم تر شده ترسم چون باردارم امیدم به زندگی بیشتر شده سخت ک هست هنوز برام ولی سعی میکنم کمترش کنمو باهاش کنار بیام