2777
2789
عنوان

چه جور خونه بخرم

265 بازدید | 14 پست

همش تو فکرم چه جور خونه بخرم اوضاع روز به بروز خراب تر میشه ما کارمندیم سه ساله ازدواج کردیم با پول رهن و اجاره پارسال دیگه خونه گیرم نمیاد پولم برای خرید خونه کمه همیشه یه پولی کم دارم تا جور میشه دوباره قیمت خونه دوبرابر شده،بنظرتون یه خونه حاشیه شهر بخرم و ماشینم داشته باشم یا یه خونه کوچولو تو شهر بخرم ولی ماشینمو مجبورم بفروشم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وام بهتون نمیدن اخه کارنندا وام مسکن جعاله بهشون تعلق میگیره تو شهر باشه بهتره به نظر من

وام چه جوریه..‌کارمند رسمی نیستم هرجا میرم برا وام میگن بخاطر حقوقتون کنه بیشتر سی چهل وام نمیدین

یه جایی که پیشرفتش خوبه بخرید و اگر نشد،ماشین رو هم بفروشید،پیشرفتتون بیشتره مسلما.

ماشین رو باز میتونید بخرید.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

بستگی داره منظورت از حاشیه کجا باشه.بعضی جاها هست که قیمتش روز ب روز داره بیشتر میشه نسبت ب داخل شهر،یعنی جای پیشرفت داره.تجربه من ثابت کرده هرررررر جایی ک الان میتونی بخری بخر،ضرر نمیکنی.پول و نقد نگه داشتن ضررش صدبرابره

نه حتما جای خوب بخر ، حالا بعد دوباره پول جمع میکنی ماشین میخری ، منم زمانی بخوام خونه بخرم حاضرم ماشینمونو بفروشم ولی جای خوب زندگی کنم 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
وام چه جوریه..‌کارمند رسمی نیستم هرجا میرم برا وام میگن بخاطر حقوقتون کنه بیشتر سی چهل وام نمیدین

اگر کارمند هر اداره ای باشی همون اداره وام مسکن و وام جعاله میده به همه کارمنداش تو اداره شوهر من به اونایی هم که شرکتی هستن حتی وام تعلق گرفته

اگر کارمند هر اداره ای باشی همون اداره وام مسکن و وام جعاله میده به همه کارمنداش تو اداره شوهر من به ...

ممنون