2777
2789

اخه تو کجای دنیا بچه ۷ ساله رومجبور میکنن جمع وتفریق یادبگیره الان ژاپن بیشتر رواستعداد بچه ها تمرکز کرده تا اینکه بزوررویچیزی رو تحمیل کنه مثلا کشور فنلاند از بچه ازمون گرفته نمیشه و بچه ها تو مدرسه درس میخونن یا نروژ از همون اول استعداد بچه هارو کشف میکنن اخرشم برای دانش اموزا ی کنکور ناعادلانه باهزار جچر بدبختی گذاشتن که مطمئن باشید کسی کهامکانتش بیشتر باشه کسی کهپول بیشتری داشته باشع موفق تره اخه کجای دنیا استعداد دوتا ادمو با شرایطای کاملا متفاوت باهم میسنجن الان شرایط کسی که تو بهترین محله ها تهران درس میخونه با کسی که تو محروم تربن نقطه کشور درس میخونه یکیه

الان باز یکی میاد میگه کره وچینهم ازمون دارن ولب ازمون اونا با ما اصلا یکی نیست امکاناتی که دراختیار اونا قرار میگیره کاملا متفاوته با ماس اونا حداقل میدونن درس بخونن اینده دارن اینجا درس بخونی تهش حقوق ۱۵ تومنی گیرت میاد یا اسنپ کار میشی

سیستم اموزشیمون واقعا افتضاحه

ذره ای اسعداد پرورش نمیدن فقط حفظیات و امتحان

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمع و تفریق نیازه ولی باکشف استعداد موافقم من متولد دهه هفتاد به رشته های انسانی علاقه داشتم ولی مشاوران محترم گفتن چون هوشت خوبه نمراتت خوبه برو ریاضی و من انصراف دادم دانشگاه

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

جمع و تفریق نیازه ولی باکشف استعداد موافقم من متولد دهه هفتاد به رشته های انسانی علاقه داشتم ولی مشا ...

جمع وتفریق بدرد میخوره اما واسه ذهن ی بچه ۷ ساله که تو مرحلهرشد واقعا نیازی نیست اینجوری سخت بهش تحمیل بشه

اگرازاول هرکسی تست بگیرن بفهمن هوش و استعداد و ... توچه زمینه ای هس بفرستن همون طرف . تادیپلم اون همه نخونی

وای یادم میاد

دیفرانسیل انتگرال ریاضیات گسسته هندسه و ..

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

جمع و تفریق و .... باز اوکی هس!

درسای دیگه خیلی مسخرس مثلا اجتماعی! برا بچه چه فرقی داره مرکز فلان استان کدوم شهره؟

جمعیت شهر تهران که نه میلیون و دویست نفره به چه کار یه دانش آموز نه ساله میاد؟

برا یه ضرب پونصد تا روش تدریس میکنن

الگو نویسی رو بگو.....از همش مسخره تره که از پیش دبستانی دارن تا شیشم

دروس مذهبی رو دیگه نمیگم....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من دوساله پسرم رو گذاشتم مدرسه دولتی با اینکه میتونستم غیرانتفاعی بذارم,گفتم بذار با بچه های جامعه یک جا باشه و رشد کنه و همه برابر باشن،اما الان به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم فقط منتظرم سال تموم بشه ببرم غیر انتفاعی،معلم ها دیگه مثل زمان ما نیستن نه آموزش خوبه نه پرورش بچه خراب میشه توی این محیط ها،معلم پسر من که بدآموزی داره کلا،از معاونشون چه حرف ها که نشنیده،به خودش نمیگن ها خودش خیلی مؤدب و قانون منده ولی چه فایده میبینه به بچه های دیگه چه توهین ها و حرفهایی زده میشه از طرف کادر مدرسه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم