همش تو فکرم چه جور خونه بخرم اوضاع روز به بروز خراب تر میشه ما کارمندیم سه ساله ازدواج کردیم با پول رهن و اجاره پارسال دیگه خونه گیرم نمیاد پولم برای خرید خونه کمه همیشه یه پولی کم دارم تا جور میشه دوباره قیمت خونه دوبرابر شده،بنظرتون یه خونه حاشیه شهر بخرم و ماشینم داشته باشم یا یه خونه کوچولو تو شهر بخرم ولی ماشینمو مجبورم بفروشم
دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جایی که پیشرفتش خوبه بخرید و اگر نشد،ماشین رو هم بفروشید،پیشرفتتون بیشتره مسلما.
ماشین رو باز میتونید بخرید.
همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
بستگی داره منظورت از حاشیه کجا باشه.بعضی جاها هست که قیمتش روز ب روز داره بیشتر میشه نسبت ب داخل شهر،یعنی جای پیشرفت داره.تجربه من ثابت کرده هرررررر جایی ک الان میتونی بخری بخر،ضرر نمیکنی.پول و نقد نگه داشتن ضررش صدبرابره