2777
2789
عنوان

پسر ۴ ماهم یبوثت گرفته چیکار کنم

110 بازدید | 14 پست

سلام دوستان پسر من ۴ ماهشه الان ۳ هفته است یوبوثت گرفته اوایل شکمش خیلی خوب کار می کرد روزی ۴ بار بعضا الان اصلااا یک روز در میون از گلیسیرین استفاده می کنم ولی نمی خوام عادت بکنه من چیکار کنم تا شکمش کار کنه لطفا راهنمایی کنید

شیر خودتو میخوره؟ 

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کوچولو لیمو شیرین بده بهش زیاد ندیا، بچه رو راست روده کنی 

یکم لیمو شیرین بده خوب میشه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه سر قاشق چایخوری بهش نبات داغ بده معجزه میکنه دکتر برا دختر همسایمون اینو تجویز کرده بود

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

گل محمدی دم کن بده هرشب  عالیهههه

روغن زیتون اصل بده  هر روز یه قاشق

سبوس گندم خیلی خوبه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن