بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی شما میگی ارزششو نداره من میخوام برم انجام بدم یعنی واقعا فقط سه ماه دوام داره؟
والا کمتر از سه ماه
تازا از اون بدتر اینکه بعد هر حموم باید موها و باد سشوار خشک خشک کنی. فک کن تابستون در پیشه و آدم هرروز حموم میره هرروز سشوار خودش پدر موی سالمو هم درمیاره
یا از اول دل به رویایی نبند، یا بر این رویای ویران گریه کن
خواهشا کار با مواد رو تو خونه خودتون ب هیچ عنوان انجام ندین مورو داغون میکنید بعد از اون ارایشگر بدبخت توقع دارید براتون ی موی خوب درست کنه
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
دقیقا من دود از کله ام بلند میشد بحدی سرم داغ شده بود صدای جیز حیز مو میومد همون اتو پدر موهامو درآ ...
فک کنم اون ریباندینگه هااااا من دوستم موهاش تو دکلره سوخته بود کلا نابوووود ... کراتین کرده شش ماه صاف صاف بود بعدم رشد ریشش فوق العاده شد... موهاشم تقویت شد