2777
2789
باید بدی کسی برات بزاره. اول موهاتو میشوری ک تمیز باشه بعد آبش باید بره حالت مرطوبی داشته باشه. موه ...

انشالا مرزا باز شه میرم موادشو خودم میخرم از ترکیه میذارم فداتتتت شم مرسی که راهنماییم کردی دست گلت درد نکنه 

عزیزم شما کجام انجام دادی ک راضی بودی؟؟؟'تهران هستی؟ چقد هزینه دادی من موهام رنگه

عزیزم من رشتم.هزینه هم فقط تیکه جلوی موهام انجام دادم چون میخواستم امتحان کنم ک تاثیر داره یا ن 

۲۰۰دادم البته اشنا بود..

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳ ماهو نیم پیش تو ارایشگاه کراتین کردم  حالا نمیدونم چیبود کراتین بود یا ن (چون میگن کراتین ...

سلام عزیزم.منم تصمیم دارم کراتین کنم.اینو شنیدم که بعد کراتین فقط قسمتی از مو که ریشه میزنه کراتین لازم میشه.اما نگرانم که بعد از یه مدت اون قسمتی که کراتین شده،از بین بره.

میتونم بپرسم شما کجا کراتین کردین؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
سلام عزیزم.منم تصمیم دارم کراتین کنم.اینو شنیدم که بعد کراتین فقط قسمتی از مو که ریشه میزنه کراتین ل ...

سلام گلم.من رشت هستم 

والا من الان ۴ ماهه کراتین کردم ریشه موهام چن سانت رشد کرده و موج داره 

ولی اونجایی ک کراتین داره همچنان صافه

من خرداد دوباره میرم کراتین میکنم 

سلام گلم.من رشت هستم  والا من الان ۴ ماهه کراتین کردم ریشه موهام چن سانت رشد کرده و موج داره&n ...

ریسک هست بنظرم.بستگی به کار آرایشگر هم داره.به شما اولش نگفتن چند ماه ماندگاری داره ؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
ریسک هست بنظرم.بستگی به کار آرایشگر هم داره.به شما اولش نگفتن چند ماه ماندگاری داره ؟

چرا گفتن بستگی ب مراقبتت داره تا ۶ ۷ماه میمونه 

سلام بیا یه شماره بهت بدم برو اونجا منم موهام فربود در حد فر آفریقایی آسیب دیده هم بود یعنی پدرمو در می آورد شونه کردنی رفتم پیشش موهام الان صافه صافه خودشم تضمین میده اگه موهات کات بشه هم احیاش میکنه قیمتشم خیلی خوبه مواد اورجینالی که اون میزنه رو هیچ جا برات کار نمیکنه مواد گیاهی که ۵ سال به بالا میگه میشه استفاده کرد .کجا همچین موادی کار میکنن خدایی،موندگاریشم بالای دوساله حتی موی دکلره ای کات میشن کشسانی صددرصد داره هم زنده میکنه تحویلت میده 

09390355271اگر خواستی زنگ بزن حداقل ازش سوال کن