2777
2789
همون آفرین... دوستان اکثرا کراتین رو با مواد ریباندینگ اشتباه میگیرن... شما هم اتو کشید؟؟؟ تو سالن ا ...

اره عزیزم..اتو کشید 

ولی چون من عاشق موی لخت هستم 

البته فقط برا تیکه جلو موهام خیلی دوس داشتم چون همیشه ی عالمه سشوار و اتو میکشیدم بعد با کوچکترین عرق صورت یا نم بارون ووو دوباره حالتش بهم میریخت و بدتر از اولش میشد کلافه میشدم

ولی الان سه و ماه خورده ایه راحتم دیگه سشوار نمیکشم مگه اینکه بخوام خشک کنم اونم خیلی ب ندرت

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!

موهات بلند؟آسیب دیدگی نداره؟

موهام تا زیر کمره... رنگ نذاشتم... فقط چون خیلی بلنده یکما خیلی کم پاییناش حالت لاخ لاخ داره ... و وزه‌‌‌...یکم... میخوام نرم تر و یکم چرب تر بشع 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم..اتو کشید  ولی چون من عاشق موی لخت هستم  البته فقط برا تیکه جلو موهام خیلی دوس ...

ای جانم مبارکککت باشه... منم میخواااااااممممممممممممم تو خونه نمیشه به نظرت چون سالن هم هزینش زیاده هم که بعضباشون میگیرن مواد صافی میزنن مورو بیچاره میکنن 

کراتین مگه فقط احیاس؟ هم احیا هم صافی مدلهای مختلف وجود داره که درصد صافی و اخیاشون متغیره من کرا ...

منم داشتم انجام میدادم گفت موهات نیازی ب احیا نداره 

چون داغون نشده ..منم هدفم صافی بود 

راضی بودم خدایی..هرچی باشه ضررش از اون سشوار و اتو ک یسره دستم بود کمتره

ن بنظرمن کراتینه بهتر چون دیدم ک میگم. گلتم صاف میکنه ولی خب گفتن میسوزه مو.البته اگ موهات آسیب دید ...

نه من موهام سالمه خیلی میترسم بنظرت کراتینه خرابش نمیکنه 

به من پیشنهاد بوتاکس مو دادن 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
منم میخوام احیاش بیشتر باشه... هرچی ولی واقعا اینجا آرایشگرا راست نمیگن واس همون میترسم... میخوام تو ...

ببین گلم خر ارایشگاهی نرو...برو سعادت اباد اونجا کارشون خوبه

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم مبارکککت باشه... منم میخواااااااممممممممممممم تو خونه نمیشه به نظرت چون سالن هم هزینش زیاده ...

قربونت عزیزم..حالا منم مث شما دنبال اینم ببینم میشه موادشو گرفت و تو خونه گذاشت 

ولی میگن مواد اصل کراتین اصن پیدا نیس بخاطر تحریم و اینا 

همه ی اینایی ک تو بازاره قاطی داره و کراتین خالص نیس 

موهام تا زیر کمره... رنگ نذاشتم... فقط چون خیلی بلنده یکما خیلی کم پاییناش حالت لاخ لاخ داره ... و و ...

باید بدی کسی برات بزاره.

اول موهاتو میشوری ک تمیز باشه بعد آبش باید بره حالت مرطوبی داشته باشه. موهاتو تقسیم میکنی .

دوتا مواد داره اول تیوپی رومیریزی تو ظرف هم میزنی بعد لایه نازک ازموت برمیداری یه سانت مونده به ریشه شروع میکنی به زدن بعداز یه ربع ازهمون مواد میزنی به ریشت بعد ازپنج دیقه تاده دیقه اونوشونه میزنه سریع میشوری زیاد بمونه موهات میسوزه بعدازاینک شستی یکم استراحت بده ب موهات ابش بره بعدش اون یکی مواد میزنی بعد ازیه ربع الی بیست دیقه میشوری .

قربونت عزیزم..حالا منم مث شما دنبال اینم ببینم میشه موادشو گرفت و تو خونه گذاشت  ولی میگن مواد ...

عزیزم شما کجام انجام دادی ک راضی بودی؟؟؟'تهران هستی؟ چقد هزینه دادی

من موهام رنگه

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
ببین گلم خر ارایشگاهی نرو...برو سعادت اباد اونجا کارشون خوبه

منم راهنمایی کن.😍

موهام هایلاته تا کمرم

دوس دارم صاف و لخت شه.

کراتین کنم

کجا برم اسیب نبینه

چقد هزینسه

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
منم راهنمایی کن.😍 موهام هایلاته تا کمرم دوس دارم صاف و لخت شه. کراتین کنم کجا برم اسیب نبینه ...

من دقیق نمیدونم..تحقیق کن هرجایی نرو...حتی شده یه تومن بیشترم هزینه کن ولی جای خوب برو به موهات اسیب نزنن...

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40