2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مورو واسه چندماه صاف میکنه .موادشوازبیرون گرفتیم توخونه انجام دادیم

من شتیدم موهایی که در اثر دکلره نابود شده که حتنااا باید بعد دکلره کراتین کنن... اونا مدت کمتری میمونه ولی روی مویی مثل مال من که رنگ نکردم تاحالا نزدیک یه یال اثر داره اونم تازه اثرش نمیره چون مو کلا تقویت میشه...

موهارو که میگن داغون میکنه

مطمئنی؟

آخه همه شاخ ها تو اینستا کلا کراتینه س 

من موهام خ بلند و صاف هم هست اما خب لختی کراتینه و شلاقی رو نداره از عوارضش میترسم کراتینه کنم میگم موهام نکنه ریزش پیدا کنه و عوارض داشته باشه

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
من کراتینه کردم اصلا نمیشه تو.خونه انحام بدی باید زیر دستگاه اوزون بشینی. تو.خونه داری؟ بعدش مرحل ...

یعنی شما میگی ارزششو نداره من میخوام برم انجام بدم یعنی واقعا فقط سه ماه دوام داره؟

تو خونه انجام نده موهات داغون میشه

بعضی از ارایشگرا هم میزنن داغون میکنن موهارو 

پیش یه ارایشگر خوب برو

چون موهات ممکنه بسوزنن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
جدا چقد بد...همون اتو موهارو داغونتر میکنه گه

دقیقا من دود از کله ام بلند میشد بحدی سرم داغ شده بود صدای جیز حیز مو میومد

همون اتو پدر موهامو درآورد 

دسته های نازک مو برمیدارن بیش ازدهبار اتو میکشن 😓

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
مطمئنی؟ آخه همه شاخ ها تو اینستا کلا کراتینه س  من موهام خ بلند و صاف هم هست اما خب لختی کرات ...

نمیدونم مطمئن نیستم...من موهام فره و خیلی حساس...یه سری گلت کردم یعنی به معنی واقعی ریده شد تو موهام...صافم نشد