2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

موهای صاف و لخت خدادای درصد پروتئینی به اسم کراتینشون زیاده ولی موهای فر درصد کراتینشون کمتره... کرا ...

ولی گلت ی سانت پایین تراز ریشه مو موی اسیب دیده رم داغون میکنه باید کوتاه بشه بعداستفاده بشه😉

فک کنم اون ریباندینگه هااااا من دوستم موهاش تو دکلره سوخته بود کلا نابوووود ... کراتین کرده شش ماه ص ...

عزیزم ریباندینگ ماله موی رنگ نشده و سالمه

کراتین برا موی رنگ و دکلره شده

کراتین خیلی مدلها داره. احیا و صافیشون فرق داره

دوست شما احتمالا احیا کرده

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

اسی صب کن شرایط برگرده ب روال عادی،بعدش برو آرایشگاه.

تا اونجایی ک میدونم نمیشه تو خونه انجام داد.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

الان موهام یه ورژن مونده عین مو بلال بشه من بیشتر دوس داشتم تجربش کنم. برا ماه اول خوب بود چون من ت ...

مطمئنی ریباندینگ نکردی؟ دوست من موهاش به شدت سوخته بود. تهران کراتینه کرد. موهاش تقویت شد تاراش کلفت تر شد... رشدش بیشتر شد و.... 

الان موهام یه ورژن مونده عین مو بلال بشه من بیشتر دوس داشتم تجربش کنم. برا ماه اول خوب بود چون من ت ...

ریزش چی داره؟من موهام خیلی راحت شونه میشه در پشت و بلند و لخت اما دوست دارم شلاقی بشه مثل همه بلاگرای اینستا  بنظرت یعنی انجام ندم 

اگه خوب نیست ماسک چیزی (حالا مث کارتینه که نمیکنه)اما برای شلاقی شدن مو که عوارض نداشته باشه میدونید  

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
مطمئنی ریباندینگ نکردی؟ دوست من موهاش به شدت سوخته بود. تهران کراتینه کرد. موهاش تقویت شد تاراش کلفت ...

عزیزم بالا برات توضیح دادم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن