2777
2789
عنوان

چقدر خودتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 72 پست
اگه منظورم اینجا بود ذکر میکردم بزرگوار . در کل منظورم بود

در کل بله بزرگوار 

خود خودمم 

کسی ام دورو باشه اینجا نمیگه 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون رک حرفمو میزنم جلو روشون حرف میزنم پشت سر حرف نمیزنم بخاطر همین 

شوهر منم رک و جاهایی ضربه خورده همیشه نباید جواب داد باید با عمل جواب بده اینجوری اثرش بیشتره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
تواجتماع هم خودمو شادنشون میدم دیگ😓نگفتم ک فقط تو تنهاییم

بیشتر به دروغ ربط داره این نقاب زدن . راحت عین نقل و نبات دروغ مییگن اینجور آدما

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
منم اینجوریم دقیقا

چرا حس میکنم دارم کارخوبی میکنم😐بنظرم بزور خودمونو شادنگه داریم خیلی بهتراز افسرده بودنه

حالا بعضیام میگن ک باید خودت باشی

نمیدونم بااین کارم خودمم یا ن😓

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
در کل بله بزرگوار  خود خودمم  کسی ام دورو باشه اینجا نمیگه

زیییییینگ . همین جا استپ!

کسی اگه خودش باشه واقعن . میاد و راحت میگه . 

نه اینگه پشت یه نقاب قایم بشه .

زیییییینگ . همین جا استپ! کسی اگه خودش باشه واقعن . میاد و راحت میگه .  نه اینگه پشت یه نقاب ...

اینم حرفیه 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

بیشتر به دروغ ربط داره این نقاب زدن . راحت عین نقل و نبات دروغ مییگن اینجور آدما

ن اصلن اینطور نیس

اهل دروغ نیستم خوشبختانه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

یه تاپیک زدم دوست داشتین یه نگاه بهش بندازین :

کنجکاو شدم ببینم چه مدل شخصیتی دارین :

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4096090/چقدر-خودتو-میشناسی-بیا-اینجا-خودتو-بشناس

چرا حس میکنم دارم کارخوبی میکنم😐بنظرم بزور خودمونو شادنگه داریم خیلی بهتراز افسرده بودنه حالا بعضی ...

منم  حس میکنم کار خوبی میکنم   از درون افسرده هستم کامل ولی خودم و مجبور میکنم که تو جمع شاد باشم وبگم آره من خیلی خوشبختم 

منم  حس میکنم کار خوبی میکنم   از درون افسرده هستم کامل ولی خودم و مجبور میکنم که تو جمع ش ...

ن خب من وقتی ک حسمو خوب کنم ک دیگ افسرده نیستم،شادم و پراز حس خووووب😍😍