بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون رک حرفمو میزنم جلو روشون حرف میزنم پشت سر حرف نمیزنم بخاطر همین
شوهر منم رک و جاهایی ضربه خورده همیشه نباید جواب داد باید با عمل جواب بده اینجوری اثرش بیشتره
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
بیشتر به دروغ ربط داره این نقاب زدن . راحت عین نقل و نبات دروغ مییگن اینجور آدما
ن اصلن اینطور نیس
اهل دروغ نیستم خوشبختانه
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
منم حس میکنم کار خوبی میکنم از درون افسرده هستم کامل ولی خودم و مجبور میکنم که تو جمع ش ...
ن خب من وقتی ک حسمو خوب کنم ک دیگ افسرده نیستم،شادم و پراز حس خووووب😍😍