2777
2789
عنوان

چقدر خودتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 72 پست

از وقتی یادمه خودم بودم.. هر کس هم کنارم باشه اولش هرچه کلاس بذاره اخرش میشه خود واقعیش. چون تحت هیچ شرایطی کلاس نمیذارم برا کسی.. فقط ی وقتایی دلم میخواد خرخره بعصیا رو بجوم ولی خودمو کنترل میکنم. اونجاس ک از خودم حرصم میگیره

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از لایکت 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
وای دقیقا😂 اینجا میام ناخوداگاه با ادب و خیلی ادم حسابی طور میشم

ن خب قوانین اینجا اینجوریه دیگه😂 فحشام مودبانست 😁

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

من  همیشه خودمم 

اینقد خودمم که مامانم یه هفتس بام قهره😐هعی

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
ربط نداشت بنظرت‌؟؟😒 میگم شخصیت اصلیم بی حوصلست ومث افسرده هاس،ولی من بزور خودمو شاد نشون میدونم،ین ...

اینی که من میگم بیشتر تو رابطه با ادما و اجتماع نمود داره . تو تنهایی که کسی واسه خودش نقاب نمیزنه . فقط خودشو گول میزنه که حالش خوبه . این که نقاب زدن نیست

پسر هستم ..پسر هستم .. پسر هستم .. کاربر پسر هستش
اشتباه نکن تو خودتو پیپا نکردی سعی کن نقاط قوت رو پیدا کن و اون موفع میبینی چطوری عاشقت میشن 

چون رک حرفمو میزنم جلو روشون حرف میزنم پشت سر حرف نمیزنم بخاطر همین 

من افسردگی دارم همش دارم چهره ی الکی به خونواده و شوهرم نشون میدم از تو ولی داغونم ماهم نقابیم

اها پس منم خودم نیستم😁😓

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
اینی که من میگم بیشتر تو رابطه با ادما و اجتماع نمود داره . تو تنهایی که کسی واسه خودش نقاب نمیزنه . ...

تواجتماع هم خودمو شادنشون میدم دیگ😓نگفتم ک فقط تو تنهاییم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️