2777
2789
عنوان

ديگه بريدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 73 پست
بچه ینی همین دیگه پسر من تو 24ساعت 8ام نمیخوابه در حال شلوغکاری و گند زنی ولی من کیف میکنم باهاش اصل ...

اگه يريز جيغ بزنه فك نكنم بازم اين حرفو بزني منم اصلا بخاطر شلوغ كاريو گند زدن عصبي نميشم اتفاقا باهاش همكاري ميكنم كلي باهاش بازي ميكنم ولي فقط جيغاشو تا يه ميتونم تحمل كنم بعد ميزنم به سيم اخر

خب داد نزن ولی کاملا بی توجه، بذار ببینه جیغ زدنش دیگه واکنش نداره مثلا اون داره تو پذیرایی جیغ میز ...

من به جیغ های بچم اهمیت نمیدم از حرصش محکم میره میزنه تو تی وی یا میاد در کابینتو محکم میزنه به هم..یکاری میکنه که صدای منو دربیاره یه داد گه میزنم میره میشینه سرجاش😭😭😭😭

سوگلی خدا منم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قوانین رو همه تو خونه از پدر و مادر یاد میگیرن مثلا بابا بشینه سر سفره مامان بشینه..  اونم می ...

اره درسته این قوانین ...

ولی برای بچه های ۲سال و زیر ۲سال جوابگو نیست چون درک انچنانی ندارن..بزرگتر که بشن اره این قوانین جواب میده

سوگلی خدا منم💜
خب داد نزن ولی کاملا بی توجه، بذار ببینه جیغ زدنش دیگه واکنش نداره مثلا اون داره تو پذیرایی جیغ میز ...

باور ميكني اين روشم خيلي انجام دادم ولي واقعا مغز ميخاد انقدرتكرار ميكنه كه كلا رد ميدم 

اگه يريز جيغ بزنه فك نكنم بازم اين حرفو بزني منم اصلا بخاطر شلوغ كاريو گند زدن عصبي نميشم اتفاقا باه ...

نه انصافا جیغ نمیزنه ولی من با خوابش خیلی مشکل دارم .صبح 4میخوابه 8بیداره بعدظهر یه چرتی میزنه بازم تا نیمه شب بیداره قشنگ چشام از کاسه درمیان .نمیذاره ام یکم بشینم یا درحال شیر خوردنه یا شلوغ کاری ک باید جمع کنم یا گریه میکنه الاغ شو منو سوار کن زانو هام از بین رفته

اره درسته این قوانین ... ولی برای بچه های ۲سال و زیر ۲سال جوابگو نیست چون درک انچنانی ندارن..بزرگتر ...

زیر دوسال نه ولی قوانین و باید از دوسالگی ب بچه ها یلد داد اولش فک میکنی متوجه نیستن ولی بعدش میفهمی ک نه خیلیم خوب متوجه شدن

باهمسرت اختلاف نداشتی؟کلاهیچ چیزی ناراحتت نمیکرد؟ به بیصدابودن ربطی نداره. ممکنه یه نفر ازدرون حرص ب ...

نه به هیچ وجه مشکلی بینمون نبود..تو سکوت مطلق و اعصاب اروم ..خدا خیرش بده مرد نمونه ایه تو زندگیمون ولی واقعا درک نمیکنم چرا بچم ارامش نداره اصلا 

سوگلی خدا منم💜
ربطی نداره ..من بارداریم انقدر اروم و بی سر و صدا بود..خودم بودم و خودم وکتاب قران .تو سکوته فراوان ...

من بارداريم معمولي بود اتفاقا خيليم احساساتي شده بودم ولي نميدونم چرا بچم انقدر جيغ جيغو شده كلا از اول جيغ ميزد 

من یکی از بچه های کلاسم، 8 ساله همین جور بود، هروقت چیزی میخواست گریه میکرد انگار چی شده یا چیکارش کردن 

ولی فقط و فقط سر کلاس من خواستشو بدون گریه میگفت و منم برعکس معلمای دیگه یا قبول میکردم یا قبول نمیکردم دیگه کش نمیداد

مثلا دفعه اول که گریه کرد من بدون واکنش نگاهش کردم، بعد گوشمو بردم نزدیک گفتم :عزیزم متوجه نشدم چی گفتی؟ دوباره با نالهو گریه خواستشو گفت : دوباره گفتم متوجه نشدم یکم شمرده شمرده میگی 

بعد گفت فلان چیزم افتاد (خیلی لوس) فلانی انداخت، صداشم خیلی بلند بود، گفتم : خب برش دار 

بعد اونو با کتار دستیشو هردوشونو سرشونو نوازش کردم گفتم پسرای خوبی هستید 

دفعه بعد سر یچیز دیگه دوباره ازش خواستم شمرده شمرده بگه تا بفهمم 

بعد گغتم نه عزیزم، گفت چرا گفتم صلاح نمیدونم

یکم نق زد دید برام اهمیتینداره برای همیشه سر کلاسم درست شد 

این تجربه ی سرکلاسم ولی همین تجربه رو با بچه ی دو ساله ای که صبح تا شب خونمون بوده هم داشتم 

خونه ی ما اصلا جیغ نمیزد ولی پیش مامان باباش مدام جیغ میزد 

نه انصافا جیغ نمیزنه ولی من با خوابش خیلی مشکل دارم .صبح 4میخوابه 8بیداره بعدظهر یه چرتی میزنه بازم ...

بخدا حاضر بودم بی خوابی بکشم فقط مغزم اروم باشه و صدای جیغ نشنوم من😭😭😭😭😭😭

سوگلی خدا منم💜
باور ميكني اين روشم خيلي انجام دادم ولي واقعا مغز ميخاد انقدرتكرار ميكنه كه كلا رد ميدم 

اخرین پستمو بخون 

کلا مادر بودن اعصاب فولادین و صبر جمیل میخواد 😂

تازه این وسط باید شوهرتم کنترل کنی اون از اون طرف جیغ نزنه😂

اخرین پستمو بخون  کلا مادر بودن اعصاب فولادین و صبر جمیل میخواد 😂 تازه این وسط باید شوهرتم ک ...

دقیقا..همسر من خداروشکر از من صبور تره و الا دیگه کاملا دیوونه خونه میشد خونمون

سوگلی خدا منم💜