2777
2789
عنوان

ديگه بريدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 73 پست
نه به هیچ وجه مشکلی بینمون نبود..تو سکوت مطلق و اعصاب اروم ..خدا خیرش بده مرد نمونه ایه تو زندگیمون ...

واقعا عجیبه. من همیشه فکرمیکردم بارداری اردم بچه ارومه. پس خدابه دادم برسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخرین پستمو بخون  کلا مادر بودن اعصاب فولادین و صبر جمیل میخواد 😂 تازه این وسط باید شوهرتم ک ...

وااي دقيقا امروز ديگه عصبي شدم جيغ زدم غر زدم ازاونور شوهر غوز بالاغوز اومده دادو بيداد چرا اين حرفو ميزني چرا اينو گفتي ديگه منم از كوره در رفتم پريدم به جفتشون الانم اومدم تو اتاق 

من یکی از بچه های کلاسم، 8 ساله همین جور بود، هروقت چیزی میخواست گریه میکرد انگار چی شده یا چیکارش ک ...

عزیزم چطور یاد گرفتی که اینجوری باید برخورد کنی ،میشه کتابی چیزی معرفی کنی؟ راهنمایی کنید لطفا

دختر دایی منم خیلی جیغ میزدبردنش دکتر دکتر آزمایش نوشت واسش فقر آهن داشت بچه هایی که کمبود آهن یا کم ...

پسر منم دقيقا يه مدت اهن خونش بخاطرخوردن شيرزياد كم شده بود ولي با شربت اهن قويخوب شد الانم كه بايد اهن بخوره ولي حس ميكنم بچه ي چيزيش هست ميبرم دكتر ميگه همچيش نرماله خوبه عيب رو بچت نزار 

وای خدا بهت صبر بده دقیقا مثل پسر من با این تفاوت ک پسر من گریه هم میکرد وحشتناک،الان ۳سال و نیمش شده بهتر شده مثلا میخوام ظرف بشورم میاد میگه من باید بشورم جارو بخوام بزنم همیطور حیاط بشورم همیطور موهام شونه بزنم همیطور کلا خودشو بزرگ میدونه اگه هم بهش ندیم قهر و جیغ و گریه میره اتاق باید بریم بیاریمش خونه هرکی هم بریم هرچی بخواد باید بهش بدیم خیلی لوس شده نمیدونیم چیکارش کنیم!!!

اخرش 
عزیزم چطور یاد گرفتی که اینجوری باید برخورد کنی ،میشه کتابی چیزی معرفی کنی؟ راهنمایی کنید لطفا

کتاب نخوندم 

چون خودمم بچه بودم شیطون بودم مامانم اینجوری باهام رفتار میکرد

ولی سخنرانی صوتی پناهیان، موضوع خانواده خوب تربیت فرزند این. نکته و چیزای جزئی دیگه ای رو هم میگه

وای خدا بهت صبر بده دقیقا مثل پسر من با این تفاوت ک پسر من گریه هم میکرد وحشتناک،الان ۳سال و نیمش شد ...

وااي دقيقا همينايي كه گفتيم هست با اين تفاوت كه پسر من قهر نميكنه با سماجت و جيغ به هدفش ميرسه يني نميزاره ن بهش بگيم يا گولش بزنيم خوب متوجه ميشه 

انشالله بزرگتربشه بهترمیشه،عزیزم قدووزنشومیگی؟قدشوحتمابگو؟

٢ماهي ميشه قد ووزنشو نگرفتم، قبلا قدش به نسبت سنش كوتاه بود كه دكتر زيتوكيد داد بهش بخوره الان به گفته دكترش خوب شده