2777
2789
عنوان

ديگه بريدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 73 پست
ن كامل نميتونه حرف بزنه فقط كلمه ميتونه بگه 

شاید همونه پس

یکی از بچه ها فامیل ما هم همینه دقیقه 

موقع خوشخالی و ناراحتی جیغ میزنه

البته سنش بیشتره ولی حرف نمیزنه

پسر خودمم قبل حرف زدنش خیلی جیغ میزد

حرف اومد خوب شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید همونه پس یکی از بچه ها فامیل ما هم همینه دقیقه  موقع خوشخالی و ناراحتی جیغ میزنه البته ...

اكثرا ميخان دلداريم بدن همين حرف شمارو ميزنن ميگن ميخاد به حرف بياد ولي من تا اونجايي كه يادم مياد از اول جيغ ميزد البته درسته هيجاني ميشه خوشحال ميشه جيغ ميزنه يه موقعايي ميخاد مقصودشو برسونه نميتونه ، جيغ ميزنه اين موقعا دلم براش ميسوزه متوجه ميشم ولي ن ديگه يرييز انگار موسيقي شده برا خودش يرييز اخه بچه خودت خسته نميشي؟؟!!

اكثرا ميخان دلداريم بدن همين حرف شمارو ميزنن ميگن ميخاد به حرف بياد ولي من تا اونجايي كه يادم م ...

چرا سخته

با یه مشاور صحبت کن

اونا راهنمایی ها و راهکار میدن بهت

عزیزم پسرم همسن پسر شماست. بچه من یه وقتهایی نا آروم و بهونه گیر می شد. غذا درست نمیخورد و بیشتر با شیر روزگار می گذروند. فهمیدم مشکلش همینه. به غذا علاقمندش کردم. الان که بهتر غذا میخوره بهونه نمی گیره.

نکته دیگه اینه که باید ازت حساب ببره. بفهمه که نقطه ضعفت جیغهاشه، به کارش ادامه میده. به نظرم اصلا ایرادی نداره که دعواش کنی. باید بفهمه کارش بده و باعث میشه مامانش ناراحت بشه. اسمشون بچست، اما ماشالله خیلی خیلی زرنگ و زیرکن.

گاهی که از دستش ناراحت میشم بلند میگم ای باباااا. اون هم دست از لجبازیش برمیداره. چون ازم انتظار بداخلاقی نداره، زود رفتارش رو اصلاح می کنه تا دوباره همون مامان قبلی بشم. آخه خیلی باهاش بازی می کنم و مسخره بازی درمیارم. اون روی من رو دوست نداره😉
 وااي دقيقا همينايي كه گفتيم هست با اين تفاوت كه پسر من قهر نميكنه با سماجت و جيغ به هدفش ميرسه ...

پسر منم قهر میکنه ولی دوباره میاد گریه میکنه و حتما حتما باید به هدفش برسه ولی مثلا برای پارک و مغازه و این چیزا یه مدت گریه میکرد بی تفاوت بودیم از سرش افتاد تقریبا وقتی ۲سالش بود و یا کمتر

اخرش 
عزیزم پسرم همسن پسر شماست. بچه من یه وقتهایی نا آروم و بهونه گیر می شد. غذا درست نمیخورد و بیشتر با ...

اره خيلي باهوشن ماشاله همه چي متوجه ميشن البته هرچي كه به نفع خودشون باشه، مشكل پسرتون چي بود؟؟

بيش فعال نيس دكتر بردم ميگن طبيعيه ميخاد زبون واكنه ولي انگار پسر من بيش از حد داره جيغ ميزنه 

خب پس خداروشکر مشکل حادی نیست مریضی نباشه انشاا... بقیه مشکلات باگذشت زمان حل میشه

میشه برای اینکه سلامتیم رو به دست بیارم برام صلوات بفرستید التماس دعا🙏
اره خيلي باهوشن ماشاله همه چي متوجه ميشن البته هرچي كه به نفع خودشون باشه، مشكل پسرتون چي بود؟؟

گشنش بود به نظرم. شیر کفاف شکمش رو نمی کرد و خودش هم میل به خوردن غذا نداشت. کم‌کم ذایقه اش رو شناختم و غذاهای مورد علاقش رو پختم‌. همچنین فهمید خودش رو لوس کنه من یکی نازش رو نمی خرم. این وروجکها شدیدا آدم شناسن.