2777
2789
عنوان

ديگه بريدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 73 پست
یکسال و نیم؟!  اگر به خواسته هاش اهمیت نید و یکسری قانون بذارید تو خونه خیلی بهتر میشه  ...

مشكل منم همينه همه چيو متوجه ميشه ولي قبول نميكنه همش جيغ ميزنه ميخام بهش بغهمونم كارت اشتباهه نبايد انجام بدي با ارامش ميگم انگار بدتر ميكنه تا داد ميزنم ميفهمه ولي من نميخام با دادو بيداد اشتباهشو بفهمونم كتاب روانشناسيم ميخونم انگار اثر نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکسال و نیم؟!  اگر به خواسته هاش اهمیت نید و یکسری قانون بذارید تو خونه خیلی بهتر میشه  ...

دخترمن۲سالشه هنوز متوجه خیلی چیزا نیست قوانین که دیگه هیچی..واقعا نمیدونم کی قراره بفهمه وانقدر اذیت نکنه

سوگلی خدا منم💜
من توام یا تو منی😰😰😰😰😰😰 دختر منم ۲۳ ماهشه بیوفته رو دنده ی لج و جیغ ننیدونی چیکار میکنه هاااا ...

بچه ینی همین دیگه پسر من تو 24ساعت 8ام نمیخوابه در حال شلوغکاری و گند زنی ولی من کیف میکنم باهاش اصلا ام عصبی نمیشم .

مشكل منم همينه همه چيو متوجه ميشه ولي قبول نميكنه همش جيغ ميزنه ميخام بهش بغهمونم كارت اشتباهه نبايد ...

خب داد نزن ولی کاملا بی توجه، بذار ببینه جیغ زدنش دیگه واکنش نداره

مثلا اون داره تو پذیرایی جیغ میزنه تو کار خودتو بکن شوهرتم عادی، انگار نه انگار

اون صحبت کردنو متوجه میشه ولی بیشتر سبک زندگی و واکنش ها رو جواب میده تا بحث منطقی 

خود ما آدم بزرگا هم همینیم، وقتی ببینیم یه رفتاری جواب میده با درست و غلطش کاری نداریم فقط تکرار میکنیم

من ک کلا بارداری ارومی داشتم و از همیشه بیشتر ارلمش داشتم ولی پسرم تو فامیل تکه الان همه همسایه ها میدونن شبا تا 4~5بیداره و داد و هوار و بپر بالا پایین صبح زود ام بیدار میشه همه جا سرک میکشه

من ک کلا بارداری ارومی داشتم و از همیشه بیشتر ارلمش داشتم ولی پسرم تو فامیل تکه الان همه همسایه ها م ...

همین ک سالم هستن خداروشکر هرچقد ام شلوغ کنن مهم نیست الان شلوغ نکنن جیغ نکشن پس کی بکشن

یه چیزی روصادقانه بپرسم. بارداری ناارومی داشتی؟ 

ربطی نداره ..من بارداریم انقدر اروم و بی سر و صدا بود..خودم بودم و خودم وکتاب قران .تو سکوته فراوان ولی بچم از روز اول جیغ جیغو بود..عروس داییم تا روز اخر بارداری هرشب دعوا داشتن هرروز هم بخاطر زبونش کتک میخورد.پسرش انقدر اروم ومتینه همش درحال خندیدنه و انقدر اروم بوده صداش عین دختربچه ها نازکه..اونوقت صدای دختر من عین پسرا کلفت شده انقدر که جیغ زده 

سوگلی خدا منم💜
دخترمن۲سالشه هنوز متوجه خیلی چیزا نیست قوانین که دیگه هیچی..واقعا نمیدونم کی قراره بفهمه وانقدر اذیت ...

قوانین رو همه تو خونه از پدر و مادر یاد میگیرن

مثلا بابا بشینه سر سفره مامان بشینه.. 

اونم میاد میشینه.. 

دیگه بحث یا توضیح لازم نیس، همیشه اینجوری بوده

مثال میگم. توی خیلی چیزای دیگه، مثلا اگر مامان به حرف بابا گوش نده بچه عمرا از بابا حساب نمیبره 

من توام یا تو منی😰😰😰😰😰😰 دختر منم ۲۳ ماهشه بیوفته رو دنده ی لج و جیغ ننیدونی چیکار میکنه هاااا ...

وااي خدايا دقيقا بچه منم همينه ياد گرفته بره دستشويي شيرو باز كنه با اب بازي كنه چنباري گذاشتم بازي كنه ديگه ول نميكنه نره ام خونرو ميزاره رو سرش جرئت گوشي گرفتن دستمون نداريم كلا ميگيره دستش غذا خوردنشم يه فاجعس با گوشي بايد غذا بخوره ورگرنه لب نميزنه خيلي كاراي ديگه هست كه واقعا مغز ادم سوت ميكشه حاضرم هركاري كنم فقط جيغ نزنه من خودم اعصاب صداي بلندو ندارم حالا بايد جيغاي اينو تحمل كنم 

بچه ینی همین دیگه پسر من تو 24ساعت 8ام نمیخوابه در حال شلوغکاری و گند زنی ولی من کیف میکنم باهاش اصل ...

کاش بچه ی منم گندکاری وشلوغ کاری میکرد ولی جیغ نمیزد نق نمیزد الکی گریه نمیکرد..حاضربودم ۲۴ ساعت بیدار بود وباخودش بازی میکرد فقط بی سر وصدا بازی میکرد..بچه های ما بیش فعالی دارن خصوصا دخترمن ..اصلا بلد نیست باخودش بازی کنه فقط گریه میکنه 

سوگلی خدا منم💜
ربطی نداره ..من بارداریم انقدر اروم و بی سر و صدا بود..خودم بودم و خودم وکتاب قران .تو سکوته فراوان ...

باهمسرت اختلاف نداشتی؟کلاهیچ چیزی ناراحتت نمیکرد؟ به بیصدابودن ربطی نداره. ممکنه یه نفر ازدرون حرص بخوره جوش بزنه