2777
2789
عنوان

اونایی که بچه دختر دارن بیان😢

555 بازدید | 47 پست

خانوما خواهشا کمکم کنین دیگه ناامید شدم دخترم الان سه سال و چهار ماهشه ازوقتی دوسال ودوسه ماهش بود ناحیه تناسلیشو کشف میکنه و براش لذت بخش میشه همش خودشو تحریک میکنه خیلی دکتر بردمش همشون گفتن باید هولسشو پرت کنم منم خیلی تولین یک سال تلاش کردم ولی بی فایدس محاله این کاراش فراموشش بشه.خیلی باهوشه اصلا انگار بزرگتر ازسنشه ...بخدا دارم نابود میشم کسی بوده بچش اینجوری باشه بعدا بتونه کلا ازسرش بندازه فراموش کنه کمکم کنین راهکار بدین میترسم بزرگتر بشه تبدیل به خودارضایی بشه

خدایا آن ده که آن به 

من هستم ولی بچه ندارم تجربه ندارم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون بچه س

خودارضایی چیه ازالان 

خوب میشه 

مرتب براش برنامه داری؟

خسته شه کنجکاوه چیزای جدیدشه

بایدانفدربراش جذاب باشن که یادش بره ازجشمش بیفته 

من جات بودم شده دومیلیون اسباب بازی میخریدم نوبتی مبدادم‌که کیف کنه یاورزش ولباس ورزش

ناراحت ونگران نباش

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست