2777
2789
عنوان

اونایی که بچه دختر دارن بیان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست

هواسشو پرت کن مرتب مشغولش کن مرتب زیر چشمی هواست بهش باشه نذار با خودش خلوت کنه اصلا تابلو نکن ‌ ک فهمیدی ولی بایه دکتر ماهر مشورت کن رو اعصابت مسلط باش شاید خارش داره برو چکاب ادرار بگیر ازش ببین نتیجه چیه خدایی نکرده عفونت ادراری یا ویز دیگه نداشته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه باهاش حرف بزن .بزرگه میفهمه  دختر منم ۴ سال و نیمشه  خیلی حرفا رو خوب گوش میده ک ان ...

عزیزم دکترامیگن ترسوندن عکس‌جواب میده یعنی فقط جلوت اینکارونمیکنه

تهدیدیادش میمونه وبلاخره مدرسه ای مهدی اتاقی تنهاخواهدشد🌹ببخشیدالبته ریپ زدم چون یکی ازدوستام سرش مونده بود بخاطرترسوندن مامانش

همه هم میدونستن ازدواجم نکرده هنوز

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
دیگه باهاش حرف بزن .بزرگه میفهمه  دختر منم ۴ سال و نیمشه  خیلی حرفا رو خوب گوش میده ک ان ...

خیلی حرف زدم خیلی مطلب روانشناسی وکلیپ دیدم همشون میگن باید طبیعی بدخورد کردو براش مهمش نکرد تافراموش کنه اگه بیشتر جو بدم جلوش بدتر میکنه ولی تاالان بی فایده بوده

خدایا آن ده که آن به 

دخترمن ۲۲ ماهشه چندروز پیش بردمش حموم متوجه شدم داره باتعجب ب ناحیه تناسلیش نگاه میکنه و دست میزنه چندبارحواسشوپرت کردم و حواسشم پرت شد امادوباره جذب کارخودش میشد منم خیلی ترسیدم سریع آب کشیدم لباساشوتنش کردمواوردم بیرون اماذهنم مشغول کارش شد نکنه بقول شما ازسرش نیفته و بعدهامشکل ایجادبشه 

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

عزیزم اون الان تازه داره بدن خودشو کشف میکنه

مبادا عکس العمل بدی نشون بدی یا نصیحتش کنی! حساس تر میشه. 

به حال خودش بزار توجه نکن . یا اینکه بدون اینکه به کارش اشاره ای بکنی سریع به یه کاری مشغولش کن که جفت دستاش درگیر کار بشه. 

این دوره هم میگذره نگران نباش

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 

عزیزم اولا اصلا نگران نباش اقتضای سنشه

سعی کن تو روز باهاش بازی کنی انرژیش خالی بشه سرگرمش کن و ببین ب چی علاقه داره مثلا دختر من ب هله و هوله و کارتن علاقه داره من حواسشو با این چیزا پرت میکنم 

بیشتر براش وقت بذار نقاشی کاردستی

توسل ب امام جواد هم خیلی جواب میده

در نهایت اگر با همه اینا جواب نداد باید بترسونیش تو این سن ی بار ترس بخوره از سرش میفته مثلا اگر با دستش زیاد ب مودش ور میره وقتی خوابه با ی ماژیک قرمز چنتا لک بکش رو دستش بعد بگو واسه این اینطوری شدن اینا رو تو کتاب باربارا خوندم امیدوارم کمکت کنه

دخترم خیلی درگیر شده یکسره تونشستن معمولیشم به نانازش فشار میاره

شاید میسوزه 

من دو تا دختر دارم کوچیکه مثانه اش ضعیف هست تا یه سرما خوردگی باشه زود سوزش ادرار گمیگیره . به سفکسیم و سفالکسین مقاوم هست داروی مخصوص داره 

منظوراین که تا دستش و ببره سمت نازش می

فههمم که شروع داره میشه شاید دختر تو هم این مدلی شده 

عزیزم دکترامیگن ترسوندن عکس‌جواب میده یعنی فقط جلوت اینکارونمیکنه تهدیدیادش میمونه وبلاخره مدرسه ای ...

بعضی وقتا واقعا دیگه کم میارم من کلا آدم کم حوصله ایم این رفتار دخترمم فقط یک مادر باحوصله میخواد تا درستش کنه 

بعض وقتا داد میزنم سرش یا الکی میزمنش ولی بعدش یک دنیا خودمو لعنت میکنم  دیگه کم آوردم هرچقدر هواسشو پرت کردم کلا یادش نمیره منم کلا زقبل بچه دار شدن میترسیدم خداینکرده بچم همش سمت انحرافات جنسی بره الان هم تواین سن کمش داره روز بروز بزرگ تر میشه و ...

خدایا آن ده که آن به 
بعضی وقتا واقعا دیگه کم میارم من کلا آدم کم حوصله ایم این رفتار دخترمم فقط یک مادر باحوصله میخواد تا ...

میفهمم

میدونم حستوحالتو

اماگناه اونچیه 

یه موقع که کسی حواسش نبوده دستش خورده یه حس جالبی داره اون که نمیدونم رابطه چیه اون چیه این چیه 

اون روحش پاکه 

ادم دورازبچه ت کدوم مربضیومیزنه؟که شمایه عادت دخترگلتومیزنی؟میدونم خیلی زحمتشوکشیدی

ولی زوم نکن روش

شایدتوحساسی اون بدترشده

بخدامن دوستم میگفت فقط رفتارمادرم اون کارویادمن مینداخت هیچوقت بامادرش رفیق نشدچون کاری کردازبدن خودش متنفربشه 

استرس داره دخترت ؟

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
عزیزم اولا اصلا نگران نباش اقتضای سنشه سعی کن تو روز باهاش بازی کنی انرژیش خالی بشه سرگرمش کن و ببی ...

ممنون خانومی ولی اصلا دست به اونجاش نمیزنه فقط میره رودستهدمبل وبالش این چیزا 

کارتون هم یه مدت باهاش هواسشو پرت میکردم دیدم معتاد کارتون وگوشی شده عصبی وپرخاشگر شده ازش گزفتم

فقط بازی های کاردستی و ورجه وورجه که انرژیشو تخلیه میکنه براش بهتره الان یه مدته رواین کارا تمرکز کردم متاسفانه که الان اوضع قرنطینه هم هست مجبورم همش توخونه سرگرمش کنم شما دخترتون چند سالشه کلا ازسرش افتاده؟

خدایا آن ده که آن به